Asim-Sen´den eylem

Asim-Sen´den eylem

"AYNI YOLUN YOLCUSUYUZ"

Asim-Sen´den eylem

Askeri İş yerinde Görevli Kamu İş Çalışanları (Asim Sen), haklarının iyileştirilmesi konusunda eylem yaptılar.  

AYNI YOLUN YOLCUSUYUZ

Cumhuriyet Meydanında yapılan eylemde çalınlalar adına konuşan Veysel Güngör, ?A-B-C sendikası yok. Özlük haklarının verilmesi için meydanlara indik.  Bizler Kırıkkale de yaptığımız boykotta şunu belirttik.  Kırıkkale de çalışan TSK personeli olarak üç sendikanın da üst kademesinde bulunan MYK üyelerine de seslendik. O bu yok biz varız. Çünkü aynı yolun yolcusuyuz? dedi.

BİZİ ÜZMEZ

Güngör, ?TSK bünyesinde görev yapan askeri personele olarak yayımlanan 2016 TSK yan ödeme kararnamesinde yine sivil memurların görmezden gelinmesini, yok sayılmasını, personel arasındaki çalışma barışının baltalanma girişimlerini şiddetle kınıyoruz. Öncelikle bilinmelidir ki biz sivil personel olarak hakkımız olanı istiyoruz askere yapılan zam bizi üzmez, bizi üzen ayrımcılıktır? diye konuştu.



AKİF KIYMAZ
30.05.2016 18:03:35
SAYIN PUSULA YETKİLİLERİ; Asim-Sen´den eylem "AYNI YOLUN YOLCUSUYUZ" Manşeti ile Haber Yapmışınız. Yazıklar olsun. Sizin gibi habercilere. Biz im üst Kurul SİME-SEN ve SAVDES-SEN´in almış olduğu karar gereği bu eylem yapılmıştır. Jandarma K.lığında görevli arkadaşımız Veysel GÜNGÖR´ün hatırı kırılmasın diyerek bu eyleme çağırmışızdır. SİME-SEN VE SAVDES-SEN NEDEN YOK. LÜTFEN BU HABERİ DÜZELTİNİZ.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü