ÖNAL GENÇLERE SÖZ VERDİ
Yarışma sonunda, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, salonda bulunan tüm öğrencilere Mayıs ayında Anıtkabir’e gezi düzenleme sözü verdi.
YARIŞMA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Kırıkkale Belediyesi Atatürk Kültür ve Gençlik Merkezi tarafından LGS’ye hazırlanan öğrenciler için düzenlenen "Bilgi Yarışması" büyük ilgi gördü. Yarışmada 'Bilgi Eziciler' adlı takım birincilik ödülünü kazanırken, kupalarını Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın elinden aldılar.
ÇOK SAYIDA KATILIM SAĞLANDI
Kırıkkale İl Müftülüğü Kongre Salonu’nda gerçekleştirilen bu anlamlı etkinliğe, Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Ömer Eldemir, Recep Sefer, Tuncay Tuncer, birim müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.
KAZANAN DÖSTLUK OLDU
Yarışma, dört grup arasında yapılan çekişmeli mücadeleyle sürdü. Birinci olan 'Bilgi Eziciler' takımının ardından 'Yıldırım Timi' ikinci oldu. Öğrencilerin yarışmasının ardından öğretmenler için de ayrı bir 'Bilgi Yarışması' düzenlendi ve kazanan dostluk oldu.
ÖNAL AÇIKLAMALARDA BULUNDU
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yarışma sonrası yaptığı konuşmada, "Sizleri izlerken, enerjinizi ve gözlerinizdeki ışığı görmek beni çok mutlu etti. Biz de kendi yıllarımızı hatırladık. Ben de ilkokulda bir bilgi yarışmasına katılmıştım. Sizleri görünce o yıllarımı anımsadım. Artık sınavınıza az bir zaman kaldı. Birkaç aylık çaba sonunda hayatınızın geri kalanını daha rahat bir şekilde geçirebilirsiniz. İyi bir lise, iyi bir üniversite demek. İyi bir meslek sahibi olmak, iyi bir insan olmak için fırsatlar önünüzde. Bu fırsatları değerlendireceğinize kalben inanıyorum. Burada sizlerle olmak çok güzel. Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençler olarak her zaman yanınızdayız, her zaman sizlerle olacağız. Mayıs ayında tüm öğrencilerimizi Anıtkabir’e götürmeyi planlıyoruz” dedi