Acı tesadüf

Acı tesadüf

ŞEHİT KABLAN ŞEHİT DÜŞMEDEN BİR GÜN ÖNCE BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI´YA MESAJ ATMIŞ

ŞEHİT KABLAN ŞEHİT DÜŞMEDEN BİR GÜN ÖNCE BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI´YA MESAJ ATMIŞ

Acı tesadüf

Geçtiğimiz hafta Diyarbakır´ın Sur ilçesinde şehit düşen hemşerimiz Uzman Çavuş Osman Kablan´ın şehit düşmeden bir gün önce Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya sosyal medya üzerinden mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta Diyarbakır´ın Sur ilçesinde PKK´lı hainlerin düzenlemiş olduğu saldırı sonucu şehit düşen Osman Kablan, son mesajını Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı´ya attığı ortaya çıktı. Belediye Sosyal Konsey bayanları tarafından el emeği ile hazırlanan yiyecekleri Sur da görev yapan Mehmetçiklere gönderilmişti. Bunun üzerine Hemşerimiz Uzman Çavuş Osman Kablan´ın Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya sosyal medya üzerinden mesaj atarak teşekkür ettiğıi açıklandı.

ŞEHİDİN SON MESAJI

Şehidimiz Uzman Çavuş Osman Kablan şehit olmadan bir gün önce attığı mesajda, ?Sayın Başkanım, Diyarbakır ili Sur İlçesine Mehmetçiklerimize göndermiş olduğunuz erzak kutuları bize ulaştı. Bir Kırıkkaleli olarak ben Uzman Çavuş Osman Kablan ve Tim arkadaşım yine Kırıkkaleli olan Salih Filizer ve Tim´de bulunan diğer arkadaşlarımız adına teşekkürlerimizi sunarız. Saygılarımızla? dedi. Şehidimiz attığı bu son mesaj ile beraberinde Belediye Sosyal konseyinin göndermiş olduğu erzak kutularının fotoğrafını da eklemişti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü