Tarih: 22.09.2011 10:09

Araplara nasihat, İsrail?e güvenlik kalkanı

Facebook Twitter Linked-in

İSRAİL KALKANI

CHP Kırıkkale İl Başkanlığı yaptığı açıklamada, ?İsrail Kalkanı? olarak nitelendirdiği füze kalkanına ?evet? diyen AKP Hükümeti?nin ?suçunu örtbas etmeye çalıştığını? savunarak ?Hükümet suçüstü yakalanmıştır. Perdenin önünde İsrail`le sözüm ona didişen hükümet, perde arkasında Türkiye`yi İsrail`e kalkan yapmıştır. Bu projenin tek patronu ABD`dir. Bu radar sistemi İran`dan gelebilecek füze saldırılarına karşı İsrail`i koruyacaktır? ifadesi kullanıldı.

 

ACILI AİLELERİ ALDATILMIŞTIR

Malatya?ya kurulacak sistemin paralelinin İsrail?in elinde olduğunu, İsrail sadece İran`dan değil, Türkiye`nin Doğu ve Güneydoğusu`ndan havalanacak kuşu bile oturduğu yerden izleyebileceği ifade edilen açıklamada şöyle devam etti: ?Dokuz yurttaşımızı hunharca katleden ve karşılığında özür bile dilemeyen bir ülke için verilen bu tavizin karşılığında hiçbir şey alınamamıştır. ABD`li yetkililerin açıkça ifade ettiği ve AKP Hükümeti tarafından yalanlanmayan bu gerçekler göstermektedir ki: Başbakan Erdoğan Türk halkını aldatmıştır. Mavi Marmara gemisinde katledilen yurttaşlarımızın acılı aileleri aldatılmıştır. Türkiye`nin İsrail`e haddini bildireceğini zanneden Filistin ve Gazze halkı aldatılmıştır. Sürecin sonunda Arapların payına nasihat, İsrail`in payına güvenlik kalkanı düşmüştür?

 

`DAVUT BOYNUZU`

Füze kalkanını ?İsrail Kalkanı? olarak nitelendiren CHP İl Başkanlığı, ?Projenin Türkiye`nin güvenliğine hiçbir katkısı yoktur. Tam tersi bu proje, İran ve Rusya ile Türkiye`yi karşı karşıya getirmektedir. Bu ise söz konusu ülkeleri yeni bir silahlanma yarışına sokacaktır. Sayın Tayyip Erdoğan, İsrail Devleti`ne sunduğu bu değerli hizmetten dolayı Yahudi Lobisi`nden ikinci bir `Davut Boynuzu` ödülü almaya hak kazanmıştır. Öte yandan, Başbakan Tayyip Erdoğan`ın Afrika seyahatinin reklam şirketleri eliyle yürütülen bir kampanya olduğu ortaya çıkmıştır?

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —