Tarih: 03.10.2013 01:19

And olsun ki hafızalardan silemezsiniz

Facebook Twitter Linked-in

Özel Haber

 

Merve Filiz

 

 

 

BAZI KESİMLERİ RAHATSIZ EDİYOR

Demokratikleşme paketinin Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından açıklanmasının ardından paketin içeriği tartışma konusu oldu. Pakette dikkat çeken en önemli konulardan birisi olan ilköğretim okullarında andımızın okunmamasına veliler tepki gösteriyor. Çocuklar ise kış aylarında bu zorunluluğun kendilerini zorladığını belirterek, bu uygulamaya destek veriyor. Atatürk’ün öğrencilere hediye ettiğini ve Türküm diyerek başlayan andımızın bazı kesimleri rahatsız ettiğini belirten veliler, her koşulda andımızın okunması gerektiğini söylediler.

 

ATATÜRK’Ü SİLEMEYECEKLER

7 yaşında kendilerine ‘Varlığım; Türk varlığına armağan olsun’ sözleriyle büyüdüklerini belirten veliler, çocuklarının da bu sistem ile büyümesi gerektiğini ifade ettiler. Hükümetin bu uygulama ile oy potansiyelini düşürdüğünü ve her kesimden tepkilerin çığ gibi büyüdüğünü belirten veliler, gerekirse her sabah evlerinde andımızın kendileri tarafından çocuklarına okutulacağını belirttiler.

Atatürk’ün ülkeye getirdiği ilkelerin ve yeniliklerin silinemeyeceğini belirten veliler, çocuklarına Atatürk’ü her fırsatta anlatacaklarını kaydettiler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —