ANAP, Çelebi ile devam

ANAP, Çelebi ile devam

51 DELEGEDEN 50´Sİ KATILDI

ANAP, Çelebi ile devam

1983-1991 yılları arasında tek başına iktidar olan Anavatan Partisi´nin 4. Olağanüstü Kongresinde genel başkanlığa geçerli oyların tümünü alan hemşerimiz İbrahim Çelebi, yeniden seçildi.

51 DELEGEDEN 50´Sİ KATILDI

Büyük Anadolu Downtown Otel´inde yapılan Kongreye, kayıtlı 51 delegeden 50´si katılırken, geçerli 50 oyun tamamını alan Çelebi, tek aday olduğu Kongrede genel başkanlığa tekrar seçildi. 1966 Kırıkkale doğumlu olan İbrahim Çelebi, 11 Eylül 2011 tarihinde seçildiği Anavatan Partisi Genel Başkanlığı görevini dördüncü seçimde de bırakmadı.

İBRAHİM ÇELEBİ KİMDİR?

İlk ve orta öğretimini Kırıkkale´nin Keskin ilçesinde tamamlayan Çelebi, Kırıkkale Lisesi ve Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümü mezunu. Anavatan Partisi´nin kuruluşundan bu tarafa partinin çeşitli kademelerinde görev alan Çelebi, sırasıyla Gençlik Kolları Başkanlığı, İl Başkanlığı, Genel Başkan Danışmanlığı ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 1988 yılından beri Gıda Hizmet ve Turizm alanlarından ticari hayatını sürdüren İbrahim çelebi, Kırıkkalespor Asbaşkanlığı, Keskinspor İkinci Başkanlığı, Kırıkkale Esnaf Odalar Birliği (KESOB) Başkan Vekilliği, Bakkallar Odası Başkanlığı, Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Mesleki Eğitim Birimi Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulundu Çelebi evli ve üç çocuk babası.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız