Aman Dikkat!

Aman Dikkat!

Son zamanlarda sıkça rastlanan telefon dolandırıcıları farklı yöntemler ile gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Dolandırıcılar bu defa da ünlü sigorta firmalarının isimleri kullanarak vatandaşlardan para sızdırmaya çalışıyorlar.

İŞLERİ GÜÇLERİ DOLANDIRMAK
Son günlerde artan telefon dolandırıcılığı çeşitli yöntemlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Dolandırıcılar bu defa da ünlü sigorta firmalarının ismini kullanarak vatandaşlardan para sızdırmaya çalışıyorlar. Geçtiğimiz gün Gazetemiz Grafik Sorumlusu Yusuf Çalan’ı 085033310.. numaralı telefon ile arayarak sigorta yaptık gerekçesi ile 895 TL para isteyene kişi veya kişiler hedeflerine ulaşamayacaklarını anlayınca kayıplara karıştılar. Çalan’ı günde birkaç defa arayan kişiler adeta sus pus oldular.


DUYARLI OLMAK LAZIM
Kontör dolandırıcılarının bu defaki hedefi Gazetemiz Grafik Sorumlusu Yusuf Çalan oldu. Çalan kendisini 085033310.. numaralı telefon ile arayan bir kişinin sigorta yaptık gerekçesi ile 895 TL para istediğini söyledi. Kişinin ünlü bir sigorta firması ismi verdiğini anlatan Çalan kendisine anlatıldığı gibi kendi iradesiyle herhangi bir sigorta yaptırmanın söz konusu olmaması nedeniyle derhal polise başvurduğunu ifade etti. Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan Çalan bu tür telefonlara inanılmamasını istedi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama