Altundal Market törenle açıldı

Altundal Market törenle açıldı

KIRIKKALE´DE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA ADINDAN SÖZ ETTİREN İŞADAMI HARUN ALTUNDAL, OVACIK MAHALLESİ HÜRRİYET CADDESİ ÜZERİNDE ALTUNDAL MARKET KIRIKKALE HALKININ HİZMETİNE AÇTI

KIRIKKALE´DE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA ADINDAN SÖZ ETTİREN İŞADAMI HARUN ALTUNDAL, OVACIK MAHALLESİ HÜRRİYET CADDESİ ÜZERİNDE ALTUNDAL MARKET KIRIKKALE HALKININ HİZMETİNE AÇTI

Altundal Market törenle açıldı

Altundal Market Ovacık Mahallesi Hürriyet Caddesi No 76/A´da açıldı. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdulllah Öztürk´ün de katıldığı açılış törenine özel bazı ürünlerde indirim yapıldı.

KAMPANYA İZDİHAMA NEDEN OLDU

Açılış töreninde palyaçolar çocukları eğlendirerek hoşça vakit geçirmelerini sağladı. Açılışın hemen ardından mağazada ucuzluğu gören vatandaşlar mağaza içine akın etti. İndirimden yararlanmak isteyenler sepetlerini çeşitli ürünlerle doldurdu. Mağazada gıda birçok çeşitleri müşterilerin hizmetine sunuldu. Nezih ve büyük mekânıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Altundal Market´in açılışında, açılışa özel fiyatlar ve kampanyalar oldu.

DUALARLA AÇILDI

Et, tavuk, tatlı, kuruyemiş ve manav gibi halkın ihtiyaçlarına cevap verecek reyonların yanı sıra güler yüzlü personeli ile hizmet verecek olan Altundal Market´in açılışa katılan bürokratlar hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Altundal Marketi Kırıkkaleli müşterilerin kaliteli hizmet almaları için açtıklarını belirten Hidayet Altundal, ?Ucuz ve kaliteli ürün prensibi ile çalıştıklarını ve güler yüzlü elemanlarımızla halka hizmet ediyoruz. Ayrıca çalışan sayımızın artmasıyla birlikte istihdam ve Kırıkkale ekonomisine destek vereceğiz? dedi.

KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ

Kaliteden ödün vermeden çalışacaklarını belirten Harun Altundal ise, ?Kaliteden ödün vermeden ilke olarak insana hizmeti hep ön planda tutmaya çalışıyoruz. İlkelerinden ve dürüstlüğünden hiçbir zaman taviz vermeyen firmamız, bundan sonrada şehrimize, ülkemize, insanlarımıza en güzel ve en kaliteli hizmet sunmaya devam edecektir. Kırıkkale halkına hizmet etmekten dolayı gurur duyuyorum? dedi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ise Kırıkkale´ye yatırım yapan ve ekonomiye destek sağlayan işletmelerin çoğalması gerektiğini belirterek, işyeri açan ve istihdam sağlayan herkese teşekkür ettiğini kaydetti.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı