Altınışık MHP'den istifa etti

Altınışık MHP

Keskin eski Belediye Başkanı Bülent Altınışık partisinden istifa etti. Mensubu bulunduğum partide kişisel hesaplardan, ayak kaydırma oyunlarından usandığını anlatan Altınışık bundan sonra siyaseti bağımsız sürdüreceğini söyledi.

HEP OYUMUZU ARTIRDIM

Kendisinin siyaseti seven birisi olduğunu, doğduğu ve yaşadığı memlekete siyaset aracılığı ile hizmet etmek istediğini belirten eski Keskin Belediye Başkanı Bülent Altınışık “Ben siyasetin içerisinde büyüyen birisiyim. Siyaseti de seviyorum. Siyaset aracılığı ile de hem ülkeme hem de doğduğum ilime ve ilçeme hizmet etmek istiyorum. Ülkemize ve ilimize hizmet etmenin iki yolu var, bunlardan birisi bürokraside üst noktada olacaksın ya da siyaset yapacaksın. 1999’de Keskin Belediye Başkanlığı görevine geldim. Keskin’de MHP’nin adayı olduğum dönemde merkez nüfusu 27 binlerde olan Keskin ilçemizde yaptığım çalışmada merkezde 154, köyleriyle beraber 80 bin olan nüfusta MHP’nin aldığı toplam oy 1500. Benim aday olduğum dönemde merkezde 2300 oy ile Belediye Başkanlığını aldık, 7 bin 800 oy da il genelde aldık” dedi.

BUGÜNDEN İTİBAREN BAĞIMSIZ BİR SİYASETÇİYİM

Altınışık “Ben siyaseti seviyorum, siyasete devam etmek istiyorum. 1997’de ben siyasete başlarken şu partinin adayıyım diye siyasete başlamadım. Bundan sonra da bismillah deyip siyasete başlayacağız, şartlar bizi Kırıkkale’ye sürüklerse Kırıkkale siyasetinin içerisinde oluruz, Keskin’e sürüklerse Keskin siyaseti içerisinde oluruz. Daha ileriye sürüklerse Türkiye’ye hizmet etmek için siyasetin içerisinde oluruz. Ben siyasette hiç ayak oyunu yapmadım hep dik durdum, Mensubu bulunduğum partide kişisel hesaplardan, ayak kaydırma oyunlarından usandım. Bakıyorsun siyaset geliyor bir isim üzerinde düğümleniyor. Bir ilçe başkanı ilçenin adayını tayin edemiyorsa o partinin içerisinde olsanız ne olur olmasanız ne olur. Bunun neresi demokrasi. Bu iş particilikten çıkmış dernekçiliğe gelmiş. Ben bu sebeple mensubu bulunduğum partiden bugün itibariyle istifa ettim, istifa dilekçemi APS ile bir tanesini İlçe, bir tanesini de İl’e gönderdim. Ben siyasete tabandan başladım, birileri gibi diz çökerek yapmadım, o dönemde deve dişi gibi bir Anavatan’dan seçimi aldık. Önümüzdeki süreçte parti adaylarını bir görelim, Keskin’de mi, Kırıkkale’de mi siyaset yapacağız ona karar vereceğiz. Bugünden itibaren bağımsız bir siyasetçiyim” dedi.



başkancı
30.09.2013 17:16:29
başkanım sen nerdeysen biz ordayız sana bi borcum var başkanım inşallah bu sefer öderim sen öyle yiğit bi başkansın ki ben sana oy vermemiştim bunu bildiğin halde ayrım yapmadın yanındakiler bana ters ters bakarken sen beni makamından geri çevirmedin istediğimi yaptın çocuğumu sayende iyi ettik başkanım hangi başkan senin gibi insandır sorarım keskinlilere destekçinim başkanım

cünet
30.09.2013 18:21:30
efsanesin başkanım adın yeter adımın yeter

arif a
1.10.2013 17:43:12
saygıyla sizi destekliyoruz başkanım