Altındağ, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi?ne aday

Altındağ, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi?ne aday

Kırıkkale de 30 yılı aşkın bir süredir ticaretle uğraşan Hüseyin Altındağ, Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifi?ne adaylığını açıkladı.

ÇEŞİTLİ HİZMETLER YAPTIM

Esnaf ve sanatkâr bir aileden geldiğini açıklayan Altındağ,  ?Kırıkkale`de çeşitli alanlarda hizmetlerimle Kırıkkale ekonomisine katkıda bulunma gayreti içinde oldum. Üyesi olduğum Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifi?nin önümüzdeki dönemdeki seçimlerde yönetime ve başkanlığına aday olduğumu, daha iyi bir hizmet aşkıyla esnaf ve sanatkârımıza hizmetin en güzelini sunma gayretini göz önüne alarak artık bir değişim olması nedeniyle bu göreve talip olmak istiyorum. Esnaf ve sanatkârlarımıza gördüğüm ve yapılması gereken yenilikleri paylaşmak amacıyla, zorluklarla değil, kolaylıklar sağlayarak esnaf ve sanatkârımıza en iyi bir şekilde yardımcı olmak görevimiz olmalı.?dedi.

YAPACAĞI İCRAATLAR

Altındağ, yapacağı icraatları şu şekilde açıkladı, ?Esnaf ve Sanatkârlar Kefalet Kredi Kooperatifinden kullanan ve kullanacak üyelerimize hizmetin en güzelini sunmak esnaf ve sanatkârımızı ayakta tutmak,  basanlarını kredileri ile desteklemek.  On bin TL Kredi kullanacak bir üye ye hiçbir zorluk göstermeden, istenen belgeler i tamamlaması durumunda, kefil ve ipotek şartı aranmadan kredi kullanma imkânı sağlanmak. Kredi kullanacak üyeden yapılacak bazı kesintilerin alınmaması sağlanmalı. On bin TL kullanan bir üyenin eline kesintiler düşüldükten sonra Dokuz bin TL civarında geçmektedir. Bunu çok cüzi miktara indirmek yönetimin görevi olmalı. İleride, siz değerli kooperatif üyeleri ile paylaşacağınız konulan genel kurulda açıklamak istiyorum. Her yapılacak hizmet Üyelerin menfaatine olacaktır. Bu nedenle; Artık değişim zamanı olduğu düşüncesiyle, hizmet etmek gayesiyle aday olduğumu kamuoyu ve diğer Kooperatif üyeleri ile şimdiden paylaşmak istiyorum.?

HÜSEYİN ALTINDAĞ KİMDİR?

1955 Keskin doğumluyum. İlk ve orta tahsilimi Kırıkkale Lisesinde, Yükseköğrenimi Ankara Üniversitesi Kırıkkale Meslek yüksekokulu makine bölümünden. Lisansımı Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliğinde, askerlik görevimi 1981 yılında kısa dönem olarak ifa ettim. 1986 -1988 yıllan arasında Kırıkkale`de keskinliler Kültür ve yardımlaşma Derneği başkanlığı,1989 Yılında Anavatan Partisi Kırıkkale Belediye Başkan aday adaylığı 2002 Ak parti Kırıkkale teşkilatı kurucu ve milletvekili aday adayı. 1982 yılından itibaren Kırıkkale sanayide, inşaat, makine ve mühendislik alanında hizmetlerim olmuştur. Halen ticaret hayatına devam etmekteyim. Sanayi Çarşısında Altındağ Paslanmaz ve Alüminyum Balkon ve Merdiven Korkuluk Sistemleri, Mobilya ve Dekorasyon üzerine devam etmekteyim.



Anahtar Kelimeler: 0