Allah senden razı olsun Uzelli

Allah senden razı olsun Uzelli

Kırıkkaleli İş adamı ve Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli 50 aileyi sevindirdi. Kurban kesemeyecek derecede ihtiyaç sahibi ailelere kurbanlıkları teslim edildi. Belki de ilk kez bu bayramda kurban kesecek aileler iş adamı Uzelli?ye dua ederek mi

İHTİYAÇ SAHİPLERİ MUTLU EDİLDİ

Yardımları ile Kırıkkaleli ihtiyaç sahiplerinin gönüllerini fetheden Kırıkkaleli iş adamı Uzelli bu yıl Kurban Bayramı?nda da ihtiyaç sahiplerinin imdadına yetişti. Her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahiplerine bayram öncesi yardımda bulunan Uzelli kurbanlık küçükbaş hayvan dağıtımı için mahalle muhtarları ile görüşerek belirlenen aileler için hayvan gönderdi. Kırıkkale`nin tanınmış simalarından Ziya Gedik tarafından yürütülen çalışmalar kurban bayramına kadar devam edecek.

MUHTARLAR BELİRLERİ UZELLİ DESTEK VERDİ

Daha önceden muhtarların belirlediği 50 aileye kurbanlar Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli`nin görevlendirdiği personeller tarafından ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Uzelli`ye bu yardımdan dolayı teşekkür eden aileler, bu Kurban Bayramı`nı Uzelli sayesinde hüzünlü geçirmeyeceklerini söylediler. Aileler ayrıca her yıl kendilerinden yardımını esirgemeyen Uzelli?nin diğer Kırıkkaleli iş adamları için de örnek teşkil etmesini istediklerini belirttiler.

YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Maddi durumlarının yetersizliği nedeniyle Kurban Bayramı?nı buruk geçireceklerini ifade eden aileler Uzelli sayesinde bu burukluğu atlattıklarını ve kendilerinin de kurban kesebilecekleri için mutlu olduklarını ifade ettiler. Aileler ayrıca Uzelli tarafından kendilerine sürekli giyim, gıda ve yakacak yardımının da yapıldığını belirterek mahalle muhtarlarının belirlediği ihtiyaç sahibi ve hiçbir maddi geliri olmayan ailelerin tek umudunun bu tür yardımlar olduğunun altını çizdiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü