ALBAYRAK?TAN ?HAS? DESTEK

ALBAYRAK?TAN ?HAS? DESTEK

HAS Parti Kırıkkale İl Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında hız kesmiyor. HAS Parti İl, İlçe Yönetimi ve Milletvekilleri Satılmış Aksun, Mustafa Dede Aktaş, Bilal Kayaalp zafer caddesi esnafıyla buluştu. Eski Kırıkkale Milletvekillerinden Kemal Albayrak

ALBAYRAK VARSA BİZDE VARIZ

Esnaflar tarafından olumlu karşılanan Kırıkkale Milletvekillerinden Kemal Albayrak, HAS Parti vekil adaylarına destek verdi. Her esnaftan ayrı ayrı oy isteyen Albayrak, HAS Parti ile birçok şeyin değişeceğini söyledi. Esnaf ziyaretlerinde sıcak bir ilgiyle karşılaşan Albayrak, vatandaşların sempatisini kazanan bir vekil olarak gözüktü. Hemen hemen her girdiği yerde Albayrak?a, ?Siz varsanız bizde varız? dendi.

 

EMİN ADIMLARLA GİDECEĞİZ

HAS Parti Milletvekili adayı Satılmış Aksun esnafın sıkıntılarını yakından dinlerken seçim bildirgeleri hakkında bilgiler verdi. Aksun, ?Biz bu yola çıkarken birileri gibi yanımızda koruma ordusuyla gezmiyoruz. Yapamayacağımız vaatlerde bulunmuyoruz. Ülkeyi günlük gülistanlık gösterme yalanlarıyla kimseyi kandırmıyoruz. Ekonomi ve işsizlik hat sahada ulaşmış Kırıkkale?miz büyümekte değil küçülmektedir, çok fena göç vermektedir. Gençleri burada tutmak çok zor neden? İş yok istihdam yok sanayileşme yok seçim zamanı herkes nedense bir anda ?HAS? Kırıkkaleli oluyor ama iş seçim bitince buradaki kimseyi tanımayacak kadar küçülüyor her kez derdiyle sıkıntısıyla baş başa kalıyor ve meclise gidildiği zaman kapıdan çevrilip tanınamazlıktan geliniyor. Biz sizleri unutmak için değil sizleri daha iyi milletimizi daha yüksek mertebeye ulaştırmak için aday olduk inşallah sizin desteklerinizle iktidara doğru emin adımlarla gideceğiz? diyerek oy sözü aldı.

 



Anahtar Kelimeler: 0