Akçaabat köftesi yiyeceğiz

Akçaabat köftesi yiyeceğiz

MKE Kırıkkalespor iki hafta üst üste kaybetmesini ardından Akçaabat Sebat maçına mutlak 3 puan için çıkıyor. Pazar günü Başpınar Stadyum?unda 13.30?da başlayacak maçı Zonguldak bölgesinden hakem Osman Ender Bulut yönetecek.

ÇIKIŞ ARIYORUZ
Grubunda inişli çıkışlı grafik çizen ve 13. hafta sonunda 15 puanla 12. sırada bulunan Kırıkalespor, Akçaabat Sebat maçını kazanıp yeniden çıkış yakalamak istiyor. Gebzespor gibi kaza kurşununa gitmek istemeyen Kırıkkalespor futbolcuları, bu maçı kazanmak için özel motive olmuş durumda. Kırıkkalespor çıktığı 13 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. 13 gol atan Kırıkkalespor, kalesinde 23 gol gördü. Pazar günü Başpınar Stadyum?unda oynanacak karşılaşmayı Zonguldak bölgesinden Osman Ender Bulut, Burak Özcan, Mehmet Yıldırım hakem üçlüsü yönetecek.
 
BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR
Ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve maddi olarak yıkıntı haline gelen Karadeniz temsilcisi Akçaabat Sebatspor eski günlerini arıyor. Ligde çıktığı 12 maçta 12 mağlubiyet alan Sebat, 6 atıp kalesinde 40 gördü. Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, rakibi küçümsemediklerini ve aşırı şekilde puana ihtiyaçları olduğun kaydetti. Mutlak 3 puan için çıkacaklarını belirten Aydoslu, taraftara çağrıda bulunarak, ?Bizi yalnız bırakmasınlar? dedi.
 
HAFTANI MAÇLARI
26/11 13:30
Beşikdüzüspor v Ümraniye
27/11 13:30
Bayrampaşaspor v Kırıkhanspor
Belediye Vanspor v Sandıklı Belediyespor
Diyarbakır Büyükşehir Bld. v Gebzespor
Hacettepe v Elazığ Belediyespor
İnegölspor v Lüleburgazspor
Keçiören Sportif A.Ş. v Kastamonuspor
Manavgat Evrenseki v Menemen Bld.
MKE Kırıkkale v A.Sebatspor


mustafa kaya (daron)
26.11.2011 12:43:57
son maçta menemen yiyecektik ama aç geldik,kedi gibi yalandık durduk.akçabat köftesi yiyeceğiz derken tavuk döner olmayalım adamlara.nede olsa ilklerin takımıyız.grupta hiç bir takımın puan vermediği takımlara puan verme özelliğimiz var.

kenan arıcan
27.11.2011 13:02:51
kendım türk metalsporda oynuorum bizim durumda kırıkkle gibi aynı hic destek yok

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ