Akademi zili çalıyor

Akademi zili çalıyor

İLK DERS BAKAN EROĞLU´NDAN...

Akademi zili çalıyor  

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından Siyaset Akademisinin ilk dersi bugün günü Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu´nun katılımıyla gerçekleşecek.

İLK DERS BAKAN EROĞLU´NDAN

AK Parti 17. Dönem siyaset akademisi bugün Orman ve su işleri bakanı Veysel Eroğlu´nun katılımı ile gerçekleşecek.  AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşecek olan akademi 8 hafta sürecek.

8-10 HAFTA DERS

Siyaset Akademisi öncesi açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay 116 kişinin katılımıyla Bugün Akademinin ilk dersinin başlayacağını ifade etti. Akademiye önceden kayıtların yapıldığını ve 8 ile10 hafta kadar eğitim verilecek. Kırıkkale´de ise ilk derse Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu´nun katılımıyla gerçekleşeceğini söyledi.



1

“Gönül Siyaseti” İçin MHP Teşkilatı Sahada

2

200 Kişi BBP’yi Bırakıp İYİ Parti’ye Geçti

3

AK Parti Kırıkkale’de 2028 Hedefleri Masaya Yatırıldı

4

Yerel Yönetimler Zirvesinde Kırıkkale Vurgusu

5

AK Parti Kırıkkale’den Ankara’da Birlik ve Sadakat Vurgusu

6

Aydın Demirdirek AK Parti’den İstifa Etti

7

Öztürk’ten Cezaevi Projesi Hakkında Önemli Açıklamalar