AK Parti yerel seçime hazır

AK Parti yerel seçime hazır

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından parti binasına Sandık Koordinasyon Merkezi kuruldu. Kurulda bulunan kişiler tarafı...

SEÇİMDE GÖREV YAPACAK KİŞİLER BELİRLENDİ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından parti binasına Sandık Koordinasyon Merkezi kuruldu. Kurulda bulunan kişiler tarafından, yerel seçim öncesi şehirde ve ilçelerde sandık görevlisi, sandık başkanı ve okullarda görev yapacak kişilere telefonla ulaşılıyor. Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir, yerel seçimler öncesinde sandıkta görev yapacak görevlilerin tamamının belirlendiğini söyledi. Demir, bu konuda Türkiye?de birinci olduklarını belirterek; görev yapacak olan 3.500 kişiye tek, tek ulaştıklarını bildirdi. Yerel seçimleri kazanacaklarını belirten Demir, bu sistemle görevlilerin önceden belirlendiğini ve bunun seçimlere iyi yönde etki ettiğini ifade etti.

TÜRKİYE?DE BİRİNCİ OLDUK

Demir konuşmasının devamında, ?Sandık Koordinasyon Merkezi kuruldu. Kırıkkale olarak sandıkta görev yapacak görevlilerimizi belirledik. Görev alacak insanlar belli, partimizin misyonu ve vizyonu doğrultusunda sandıkta görev alacaklar. Merkez?de 2 bin 20 kişiye, ilçelerde dahil olmak üzere 3.500 kişiye ulaştık. 22 günde %18?den %94?e çıkarak büyük bir başarıya imza attık ve 40. Sıradan Türkiye birinciliğine yükseldik. Görev yapacak kişileri ilk olarak arıyoruz, daha sonra mesaj göndererek işlemi tamamlıyoruz. Bu çalışma ile birlikte yerel seçimlerde iyi bir sonuç almayı ve seçimi kazanmayı hedefliyoruz. Diğer partiler aday adaylarını belirlerken, biz de boş durmuyoruz ve yerel seçim çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyoruz? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız