AK Parti Kırıkkale'de İl Danışma Meclisi Toplandı

AK Parti Kırıkkale

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı, 3 kademeden oluşan teşkilat mensuplarının katılımıyla İl Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

AK Parti Kırıkkale Teşkilatından Güçlü Gelecek Vurgusu

Toplantıya, Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan da katılarak teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. İl Danışma Meclisi'nde birlik ve beraberlik mesajları verilirken, istişare kültürünün önemine bir kez daha dikkat çekildi. Toplantıda teşkilat çalışmaları değerlendirildi, önümüzdeki döneme dair hedefler paylaşıldı. 

“Daha Güçlü Bir Teşkilat İçin Çalışıyoruz”

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, yaptığı açıklamada, “3 kademe teşkilatımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz İl Danışma Meclisi toplantımızda; birlik, beraberlik ve istişare kültürümüzü bir kez daha pekiştirdik. Milletvekilimiz Sn. Mustafa Kaplan’a ve katkı sunan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı.

“Teşkilatımızla Güçlü Bir Gelecek İnşa Ediyoruz”

Pehlivanlı, açıklamasının devamında, “Daha güçlü bir teşkilat, daha güçlü bir gelecek için inançla ve azimle yolumuza devam ediyoruz,” dedi. Toplantının ardından katılımcılar arasında dayanışma ve motivasyonun arttığı gözlemlendi.



1

“Gönül Siyaseti” İçin MHP Teşkilatı Sahada

2

200 Kişi BBP’yi Bırakıp İYİ Parti’ye Geçti

3

AK Parti Kırıkkale’de 2028 Hedefleri Masaya Yatırıldı

4

Yerel Yönetimler Zirvesinde Kırıkkale Vurgusu

5

AK Parti Kırıkkale’den Ankara’da Birlik ve Sadakat Vurgusu

6

Aydın Demirdirek AK Parti’den İstifa Etti

7

Öztürk’ten Cezaevi Projesi Hakkında Önemli Açıklamalar