AK Parti Merkez İlçe Yönetiminde değişiklik

AK Parti Merkez İlçe Yönetiminde değişiklik

İŞTE YENİ GÖREV DAĞILIMI...

AK Parti Merkez İlçe Yönetiminde değişiklik

Ak Parti Kırıkkale Merkez İlçe yönetiminden çeşitli nedenlerle istifa eden eski yöneticilerin yerine yedek listeden yeni üyeler getirildi.

YEDEK ÜYELER ÇAĞIRILDI

Konuyla ilgili sosyal medya aracılığı ile bir açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, ?AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe yönetim kurulundan farklı nedenlerle ayrılan arkadaşlarımızdan boşalan yönetim kurulu asil üyeliklerine sırasıyla yedek üyeler çağrılmıştır. Partimizin yönetim kadrosu ve görevleri yeniden belirlenmiştir?  şeklinde açıklamada bulundu.

İŞTE YENİ GÖREV DAĞILIMI

İlçe Başkanı Enver Kılıç, Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Tarkan Zaim Yaşar, Teşkilat Başkanı Abdulkadir Turna, Seçim İşleri Başkanı Yaşar Köker, Tanıtım ve Medya Başkanı Erhan Çalık, Dış İlişkiler Başkanı Remzi Sazak, Sosyal İşler Başkanı Arif Kaplan, Yerel Yönetimler Başkanı Mesut Öztürk, Ekonomi İşleri Başkanı Yavuz Köksal, Halkla İlişkiler Başkanı Erol Tekin, Mali ve İdari İşler Başkanı Resul Doluca, AR-GE Başkanı Aydan Akyıldırım, İnsan Hakları Başkanı Ali Muavvez Özsoy, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Mutlu Şahin, İlçe Sekreteri Sefa Bulut. Veysel Tekel, Duran User, Ali Atasayar, Asiye Çiçek Yılmaz, Necati Tutal, Adil Pamuk, Emre Altunçanak, Özay Cebeci, Mehmet Gürbüz, Ahmet Çetin, Hamdi Özkoçak, Soner Çetin Gürsoy, Kemal Keskin, İbrahim Akçay ve Samet Gökbulut ise üye olarak kaldı.



ilhat
8.10.2016 22:57:37
istifa sebebi fetö olmasın.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız