Aidat ödemesinde son gün

Aidat ödemesinde son gün

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Şerbetçioğlu, üye aidatlarının ve munzam aidatlarının ödenmesi hakkında üyelerini uyardı. Gelir veya kurumlar vergisi mükellefleri üyelerinin munzam aidatları ödeme tarihinin bugün son gün olduğunu h

KURUMLAR VERGİSİ MÜKELLEFİ

5174 sayılı Kanunun 24. Maddesi olan Yıllık Üye Aidatları ile Gelir veya Kurumlar vergisi mükellefi üyelerinin ayrıca ödemekle yükümlü oldukları 25. Maddesi olan Munzam aidatlarında son gün bugün. Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ahmet Şerbetçioğlu tarafından internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, üyelerin zor durumda kalmaması için aidatlarının yatırılması gerektiği belirtildi.

 

İCRA YOLUYLA TAHSİL EDİLECEK

Şerbetçioğlu , “31 Ekim 2013 Perşembe günü mesai bitimine kadar aidatlarını ödemeyen üyelerimiz Gümrük ve Ticaret Bakanlığının 21 Ekim 2009 tarih ve 5435 sayılı Genelgesi gereği, 6183 sayılı amme alacakları kanunu uyarınca icra yoluyla tahsil edilecektir. Üyelerimizin mağdur duruma düşmemeleri için geçmiş yıllara ve bu yılla ait aidatlarını mesai bitimine kadar odamız veznesine ödemeleri rica olunur” dedi.

 

 

 

 

 

 

 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü