Aday olma seni vekil yapalım

Aday olma seni vekil yapalım

Siyasi arenada ilginç bir gelişme yaşandı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın Saadet Partisi'nden adaylığını açıklayacak olan Mahir Yılmaz'a Bu dönem aday olma, seni vekil yapalım” diye ilginç bir teklifte bulunduğu öğrenildi. KaleGaz Dinlenme tesisleri

ATALAY’IN İSTEĞİ İLE GERÇEKLEŞTİ

Seçimlere 4 ay gibi kısa bir süre kalmışken önceki gün yaşanan olay Kırıkkale’de adeta şok etkisi yarattı. Kırıkkale’de dün gün boyu Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın Mahir Yılmaz’a yaptığı teklif konuşuldu. İleri sürülen iddialara göre, önceki gün KaleGaz Tesislerinin açılışı için Kırıkkale’ye gelen Beşir Atalay, törene beraberindeki bir heyetle katılan Mahir Yılmaz ile tesisin sahibi Ömer Faruk Ilıcan’ın odasında bir görüşme yaptı. Atalay’dan geldiği söylenen teklif üzerine gerçekleşen görüşme 5-6 dakika sürdü.

 

MAHİR YILMAZ DOĞRU OLANI YAPTI

Kamuoyunda, konuşulanlara bakılırsa, açılış töreni sırasında tesis sahibi Ömer Faruk Ilıcan Mahir Yılmaz’ı odasına davet etti. Yılmaz’da daveti ğeri çevirmedi. Odada bulunan Atalay ile karşılıklı hal hatır sormanın ardından Atalay, Yılmaz’a daha önce Süleyman Soylu tarafından iletilen mesajı sordu, Yılmaz da düşüncesinin sabit olduğunu söyledi. Atalay bir takım algıdan söz ederek “Bu dönem aday olma seni Milletvekili yapalım” diye teklifte bulundu. Yılmaz ise “Bir oy alsam adayım” diyerek görüşmeyi sonlandırdı. Bu durumun kamuoyuna yansımasından sonra Mahir Yılmaz’ın doğru olanı yaptığı ve Atalay’ın bu davranışının hoş olmadığı gün boyu konuşuldu.



siyasetçi71
2.12.2013 12:10:18
Anlaşılan AKP`yi Kırıkkale de seçim kaybetme telaşı sarmış. Eski yöntemlerle adayları kandırmaya çalışıyor.....

azapp71
2.12.2013 21:18:20
FECEHATTTT BEŞİR BEYİN DURUMU....

Kemal Sarı
2.12.2013 21:18:33
Biz de buna inandık!

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız