‘Koruyucu Aile Günü’ Kırıkkale'de Büyük İlgi Gördü

 ‘Koruyucu Aile Günü’ Kırıkkale

Kırıkkale Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Kırıkkale Belediyesi tarafından ‘Koruyucu Aile Günü’ münasebetiyle kortej yürüyüşü düzenlendi.

30 Haziran Koruyucu Aile Günü kapsamında, Kırıkkale’de de farkındalık etkinlikleri düzenlendi. Bu kapsamda, Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, koruyucu aile uygulamasının yaygınlaştırılması ve bu konuda farkındalık oluşturulması amacıyla kortej yürüyüşü düzenledi. 

Kırıkkale Belediyesi yetkilileri, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada: "Kırıkkale Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Belediyemiz iş birliği içerisinde; koruyucu aile uygulamasının yaygınlaştırılması ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen #KoruyucuAile farkındalık kortej yürüyüşünde yerimizi aldık. Çocuklarımızın güven içinde, mutlu bir şekilde hayatını sürdürebileceği ailelere kavuşmaları ümidi ile düzenlenen yürüyüş Cumhuriyet Meydanında başlayıp Belediyemiz önünde noktalandı. Yürüyüşe protokolün yanında çok sayıda Kırıkkaleli ve koruyucu aileler katıldı." ifadelerini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız