Tarih: 16.07.2024 15:30

5 bin 270 öğrenci hem öğreniyor, hem eğleniyor

Facebook Twitter Linked-in

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 28 farklı branş ve 72 antrenör eşliğinde açılan GSB Spor Okulları GSB Engelsiz Spor Okulları devam ediyor. 29 Haziran’da başlayan GSB Spor Okulları 31 Ağustos’ta sona erecek.  Yaz Spor Okullarında, öğrencilere antrenörler ve spor eğitmenleri eşliğinde ücretsiz spor yapma imkânı sunuluyor. Yaz okuluna katılan 5 bin 270 öğrenci hem öğreniyor, hem eğleniyor.

Kırıkkale genelinde yaz boyunca hizmet verecek olan GSB Spor Okullarında çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durmaları ve birbirleriyle dostluk kurmaları sağlanıyor.

Gençlik Ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş; GSB Spor Okulları gençlerimizin tatillerini dolu dolu geçirmelerini hem spor yapıp hem sosyalleşmelerini sağlamaktadır. İl genelinde tüm tesislerimiz gençlerin hizmetindedir. Antrenörlerimiz eşliğinde 28 branşta eğitim alabilirler. Engelsiz Spor Merkezlerimizde aynı şekilde engelli gençlerimizin hizmetinde. Engelli gençlerimizin ve velilerinin bu konuda İl Spor Müdürlüğümüze talepte bulunarak yardımcı olmalarını istemekteyiz dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —