450 sporcuya ev sahipliği yaptık

450 sporcuya ev sahipliği yaptık

4. ULUSAL TEKVANDO FESTİVALİ 17 AĞUSTOS KAPALI SPOR SALONUNDA YAPILDI

4. ULUSAL TEKVANDO FESTİVALİ 17 AĞUSTOS KAPALI SPOR SALONUNDA YAPILDI

450 sporcuya ev sahipliği yaptık

Kırıkkale Tekvando İl Temsilciliğinin faaliyet programı kapsamında 4. Ulusal Tekvando Festivali, 17 Ağustos Spor Salonunda yapıldı.

21 İLDEN SPORCULAR KATILDI

Kırıkkale´de Tekvando sporunu halka tanıtıp, gelişip, yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen 4. Ulusal Tekvando Festivali Minikler, Yıldızlar ve Gençler olarak 3 kategoride düzenlendi. Müsabaka İstanbul, Ankara, Kırşehir, Niğde, Aksaray, Kırıkkale, Tokat, Ordu, Aydın ve Nevşehir olmak üzere 21 ilde 37 kulüp ve 450 sporcu içerisinde milli takım, Avrupa ve Dünya dereceleri olan sporcuların da katılımıyla gerçekleşti.

ALANLARINDA ŞAMPİYONLAR ÇIKARACAĞIZ

Milli Takım, Avrupa ve Dünya dereceleri olan sporculara altın hediye edildi. Müsabakalar şilt, kupa ve madalya töreni ile sona ererken, Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir yaptığı konuşmada şöyle dedi "Kırıkkale´de bu yıl 3´üncüsü düzenlenen Tekvando Festivalini düzenliyoruz. 21 ilden 450 sporcunun katılımıyla centilmenlik içinde gerçekleştirildi. Hava muhalefetine rağmen katılan sporcularımızın herhangi bir sakatlık yaşamadan müsabakaları tamamlamasından mutlu olduk Gelenek haline gelen Tekvando müsabakaları önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Bu müsabakalar sayesinde milli takımımıza sporcular gönderme amacındayız."

Haber Merkezi



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ