33 yıl sonra ilk defa 1 Mayıs

33 yıl sonra ilk defa 1 Mayıs

Petrol-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Recep Sefer, 33 yıl sonra kentte 1 Mayıs İşçi Bayramı`nın kutlanacağını söyledi.

7 SENDİKA KATILACAK
Sefer, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, Türk Metal, Petrol-İş, Eğitim-Sen, Büro Emekçileri Sendikası (BES) ve Emekli-Sen öncülüğünde 1 Mayıs İşçi Bayramı`nın bu yıl Kırıkkale`de de kutlanacağını belirtti.
HERKESİ DAVET ETTİ
Cumhuriyet Meydanı`nda şenlik havasında bir kutlama yapmak istediklerini belirten Sefer, "1 Mayıs, 8 saatlik iş günü talebinin mücadelesinin yapıldığı 1886 yılından beri tüm dünyada işçilerin ortak bayramı ve dayanışma günüdür. Kırıkkale`nin de işçi kenti olduğunu ve bu kentte de kutlanmasının ayrı bir anlamı olduğunu biliyoruz. Kentte bulunan tüm sendikaları, odaları, dernekleri, siyasi partileri tüm Kırıkkale halkını bu şenliğe bekliyoruz" dedi.


kadirce
26.04.2013 23:19:24
chp bu işin neresinde ha evet chp sosyaldemokrat ama il başkanı ne oldugunu bilen varsa bir söylese de bilsek

semiha b.
27.04.2013 20:00:40
1 mayis yuksel le recep le olacak oyle mi ya bu adamlar sendika agasi 1 mayis kim siz kim iki kirsehirli emekten bi haber adam emegin bayramini kutlamaya onculuk edecek oyle mi gidin isinize ya! turk metal i bile oyuna geitrmisler ya helal olsun

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ