20 yılın tecrübesiyle gelen başarı

20 yılın tecrübesiyle gelen başarı

ABC Dershanesi Müdürü Harun Güleç, dershane öğrencilerinden Ömer Faruk Vurgun'un askeri sınavlarda Kırıkkale birincisi olduğunu söyledi. Güleç, çağın gerektirdiği eğitim anlayışı ve 20 yıllık tecrübe ile hizmet verdiklerini bildirdi.

YENİ BAŞARILARA İMZA ATIYORUZ

Sınavlarda başarılıları ve üstün eğitim kalitesi ile adından sıklıkla söz ettiren ABC Dershanesi, yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. ABC Dershanesi öğrencisi Ömer Faruk Vurgun, hava, kara, deniz ve GATA askeri liseler sınav sonuçlarına göre Kırıkkale birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı. ABC Dershanesi Müdürü Harun Güleç, dershane öğrencilerinden Ömer Faruk Vurgun’un askeri sınavlarda Kırıkkale birincisi olduğunu söyledi. Güleç, çağın gerektirdiği eğitim anlayışı ve 20 yıllık tecrübe ile hizmet verdiklerini bildirdi.

 

ASKERİ LİSELERİ KAZANDI

Konu ile ilgili açıklama yapan ABC Dershanesi Müdürü Harun Güleç, “SBS sınavında Ömer Faruk Vurgun, toplamda 2 yanlış yaparak Askeri Liseler Kırıkkale il birincisi oldu.  ABC SBS Şubesi bireysel başarının yanında SBS sonuçlarına göre toplamda başarılı bir eğitim ve öğretim yılı geçirdi.ABC eğitim kurumları kadrosu, başarılı eğitim anlayışı, çağın gerektirdiği eğitim sistemini benimseyen, vizyonda ise önemli başarılar yakalamayı hedefleyen önemli bir eğitim ve şehirde en çok tercih edilen eğitim kurumudur. ABC eğitim kurumları YGS, LYS, SBS, KPSS ve Özel Sağlık Meslek Koleji ile ilimizin eğitiminde önemli bir lokomotifdir”

 

20 YILLIK TECRÜBE

Misyon ve vizyonumuz ilimizdeki öğrencilere en iyi hizmeti sunmaktır. 20 yıldır bu gayede hizmet veren kurumumuz bundan sonra da aynen devam edecektir. Dershanemiz öğrencimiz Ömer Faruk Vurgun, Kara, Deniz, Hava ve GATA sınav sonuçlarına göre Kırıkkale birincisi oldu.  ABC eğitim kurumları bünyesinde Kızılkanat SBS şubesi, Zirve şubesi, Çözüm şubesi ve Hasandede Özel ABC Orhan Demirhan Sağlık Meslek Lisesi bulanmaktadır. İl dışında özel bir Sağlık Meslek Lisesi kurulma çalışmaları devam etmektedir. SBS’de dereceye giren öğrencilerimizin isimlerinin bir kaçı ise; Ömer Faruk Vurgun, Sena Akdoğan, Yağmur Peksak, Sinem Ezgi Aydoğdu, Sefa Uça, Elif Nur Halat, Batuhan Yurtdan, Alperen Kandemir, Berna Bulut, Beyzanur Varlıoğlu, Döndü Soyutemiz, Fadime Şimşek.” dedi. 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti