2025 Yılının İlk Müjdesini Duyurdu

2025 Yılının İlk Müjdesini Duyurdu

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, 120 km uzunluğundaki Delice-Çorum hızlı tren hattı inşaat ihalesinin gerçekleştirildiğini duyurdu.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan; "İnşaatın tamamlanmasıyla Ankara-Kırıkkale-Çorum arasında yaklaşık 3,5-4 saat süren ulaşım süresi, 1,5 saatten daha kısa sürecek. Delice-Çorum arasındaki karayolu ile yaklaşık 1,5 saat süren ulaşım süresini de yaklaşık 35 dakikaya düşürüp, her türlü hava koşulunda vatandaşımıza kesintisiz ulaşım imkanı sağlamış olacağız.

Bu yatırımın memleketimize kazandırılması hususunda başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu'na ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi



1

“Aday Belirlemede Söz Tabanın Olmalı”

2

Ankara Temasları Tam Not Aldı

3

İYİ Parti Kırıkkale Teşkilatında Görev Değişimi

4

KURULTAY DAVASI ERTELENDİ

5

Yeniden Refah Kırıkkale’de Büyümeye Kararlı

6

“Durmayacağız, İlerleyeceğiz”

7

Kaplan ve Vekiller, Bakan Işıkhan ile Görüştü