2014 verimli geçti

2014 verimli geçti

Yeni yıl Kırıkkale'de huzur içinde geçti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da vali başta olmak üzere protokol üyeleri yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen bebeklere çeyrek altın taktı.

HASTANELERİ GEZDİLER

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yeni yılın ilk dakikalarında hastaneleri gezerek burada dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğine altın taktı. Yeni yılın ilk bebekleri Mehmet Eymen ve Ayşe Yağmur, Yüksek İhtisas Hastanesi`nde dünyaya geldi. Yılın ilk bebeklerini ziyaret eden Kolat ve Saygılı, ailelerini kutlayarak bebeklere altın taktı.

2014 VERİMLİ GEÇTİ

Vali Kolat, yaptığı açıklamada, 2015 yılının tüm insanlar için hayırlı, mutlu ve birlik içerisinde geçmesini temenni etti. Kırıkkale’de 2014 yılının verimli geçtiğini, 2015 yılının da daha verimli geçmesini dileyen Vali Kolat, "Burada da 2015 yılının ilk bebeklerini ziyaret ettik. Allah sağlık sıhhat versin. Ailelerini tebrik ediyorum. Memleketimizin geleceği açısından hepimizin sorumlulukları var. Herkesin hak ve hukukunu göstererek hareket ettiğimiz takdirde her şey daha güzel olacaktır. Bu vesile ile bütün vatandaşlara hayırlı yıllar diliyorum" dedi. Vali Ali Kolat açıklamasının devamında Kırıkkale’nin her yönüyle geliştiğini ve büyüdüğünü belirterek her yeni yılın Kırıkkale açısından gelişmek ve büyümek anlamına geldiğini söyledi.  

TÜRKİYE HUZURLU BİR ÜLKE

Belediye Başkanı Saygılı da komşu ülkelerin Türkiye kadar güvenli, huzurlu ve mutlu olmadıklarını belirterek, Allah`tan tüm İslam âlemine huzurlu ve güvenli bir yıl diledi. Kolat ve beraberindekiler kurum ziyaretleri kapsamında Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Cumhuriyet Polis Merkezi, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve 112 Acil Çağrı Merkezinde görev başında çalışanları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Kolat, 112 Acil Çağrı Merkezi`nde çağrı kulaklığını takıp, gelen çağrıya cevap vererek vatandaşın yeni yılını kutladı. Başkan Saygılı, belediye olarak kısa sürede uzun yol aldıklarını belirterek proje ve yatırımların 2015 yılında hızlanarak süreceğini belirtti.