Tarih: 05.11.2025 10:31

Şehit Suat Yalçın Parkı’nın Temeli Atıldı

Facebook Twitter Linked-in

Osman Gazi Mahallesi'ne Yeni Park Müjdesi

Yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent" hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye ekipleri, Şehit Suat Yalçın Parkı'nın temelini attı. Parkın tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri için yeni bir dinlenme ve sosyalleşme alanı oluşturulacak.

Osman Gazi Mahallesi, Yeni Parkıyla Nefes Alacak

Park Bahçeler Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Önal, parkın kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

"Yaşanabilir Bir Kent İçin Çalışmalarımız Sürüyor"

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal açıklamasında, "Hemşehrilerimizin nefes alabileceği, çocuklarımızın güvenle vakit geçirebileceği modern park alanlarını çoğaltmak için çalışıyoruz. Osman Gazi Mahallemize kazandıracağımız bu park, mahalle yaşamına değer katacak," ifadelerini kullandı.

Yeni park, Osman Gazi Mahallesi'nin sosyal yaşamına değer katacak

Belediye yetkilileri, parkın yeşil alanı, çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanlarıyla mahalleye estetik bir değer kazandıracağını bildirdi. Yeni parkın, kısa sürede tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulması hedefleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —