Tarih: 02.02.2026 10:04

Kırıkkale Bilardo İl Şampiyonası Başladı!

Facebook Twitter Linked-in

3 Bant Bilardo Heyecanı Kırıkkale'de

Kuzgun Kafe Bilardo Salonu'nun ev sahipliği yaptığı turnuva, hem sporcuların yüksek performansı hem de centilmence mücadeleleriyle dikkat çekiyor.

4 Şubat'a Kadar Sürecek Büyük Yarış

31 Ocak tarihinde başlayan ve 4 Şubat'a kadar devam edecek olan şampiyonada, Kırıkkale'nin en maharetli ıstakaları "İl Şampiyonu" unvanı için yeşil çuha üzerinde kozlarını paylaşıyor. Kıyasıya rekabete sahne olan müsabakalarda sporcular, her sayıda ustalıklarını sergileyerek izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor.

İl Müdürlüğü'nden Sporculara Moral Ziyareti

Müsabakaların devam ettiği süreçte Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş şampiyonanın yapıldığı salonu ziyaret etti. Sporcularla bir araya gelerek çalışmaları yerinde inceleyen İl Müdürü, her bir sporcuya başarı dileklerini ileterek Kırıkkale'deki bilardo sporunun gelişimine vurgu yaptı.

Bilardo Severlere Davet

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tüm bilardo severleri 4 Şubat'a kadar sürecek olan bu heyecana ortak olmaya ve sporculara destek vermeye davet etti. Şampiyonanın sonunda dereceye girecek isimlerin Kırıkkale'yi temsil etme hakkı kazanacağı belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —