MURAT KARADAĞ


Yurdum insanı Duygusunu böyle ortaya koyar!


Yurdum insanı Duygusunu böyle ortaya koyar!

Millet olarak milli değerlerimize bağlılığımız hiç kuşkusuz tartışılmaz.

Vatan ve Bayrak ortak değerimiz olduğu gibi bu vatan ve bayrak için canını seve seve feda eden şehitlerimize de saygı duymak ve sahip çıkmak millet olarak öncelikli görevimizdir.

Her kim bu vatan için canının feda etmiş ise ahirette mekanının cennet olduğuna ne kadar inanıyor ve öyle biliyorsak tüm şehitlerimizin yüreğimizdeki yeri elbette cennet bahçesindeki kadar sınırsız ve sonsuz olmalıdır.

Bunun aksini düşünmek vatana ihanet aslını inkar anlamındadır.

Elbette bugün bu güzelim vatan topraklarında alabildiğine bağımsız ve bağlantısız yaşıyorsak öncelikle bu toprakları kanlarıyla sulayan ecdadımıza olan borcumuz sınırsız ve sonsuz olmalıdır.

Elbette bugün bu vatanda işimize rahat gidip geliyorsak, çoluk çocuğumuzla rahatça yaşayorsak..

Kısacası bu gök kubbenin altında kardreşçe yaşama imkanı buluyorsak bunu da şehitlerimize borcu olduğumuzu unutmuyoruz

Tabi ki bunu da her fırsatta haykırıyor, çeşitli vesilelerle ifade ediyorsak bu duygunun daha anlam kazandığını bilmemiz gerek

Öyle ya bize atalarımızdan kalan, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk´ün bizlere emanet ettiği bu vatan öyle kolay kazanılmadı, bu Cumhuriyet kolay kurulmadı

İşte millet olarak bu saygı ve minnet duygularımızı her fırsatta ve her ortamda en güzel cümlelerle ifade ederek ecdadımıza şehitlerimize ve gazilerimize olan saygı ve minnetimizi ortaya koyuyoruz

Tıpkı ekmek teknesi kamyonetinin her tarafına duygularını ifade eden cümlelerle süsleyip resmini de sosyal medyada paylaşan Hurdacı Dursun kardeşim gibi.

Duygularının ekmek teknesinin üzerinden en güzel ifadelerle paylaşan ve bunu da milletin takdirine sunan bu kardeşimizi yürekten kutluyorum.

  

  • Salı 14.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 13.6 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 4.7 ° / 0.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu