HABİLHAN PEHLİVANLI


Ya ?söv? ya terket!

Ya ?söv? ya terket!


Bir zamanların en yaygın sloganı olan ?Ya sev ya terket?i çok ırkçı ve şovenist bulanlar, bu sloganın anlamında gizli olan ?Türk vatanını sevmeyenlerin Türkiye?de işi yok? gibi gayet mantıklı ve dünyanın hangi ülkesine giderseniz gidin, geçerli olan ?vatandaşlık? yaklaşımını ortadan kaldırmanın mücadelesinde belli bir aşamaya gelmişler gibi görünüyorlar.
Öyle ki, alenen ?Türk? kelimesine cephe alan ?köktenhain, bölücü, sonradan dönme, yalaka ve dansöz? karakterli güruh gemi azıya almış vaziyette her geçen gün saldırı dozunu artırarak küstahlıkta yarış yapıyorlar. 
Geldikleri nokta neredeyse ?Ya ?söv? ya terket?! 
Bu yüzden de duyduğum, dinlediğim, şahit olduğum ya da okuduğum ?kimilerinin? fütursuzca saldırışları karşısında zaman zaman kendimi Osmanlı Devletinin son dönemlerinde ihanetin dozunu ölçüsüz biçimde artıranlara karşı kalemiyle mücadele veren ?kalem kahramanları ?gibi son derece kutsal olan ?bilinçlendirme? vazifesinin bir neferi gibi hissediyorum.
Ne o, çok mu ukalaca geldi?
Kendimi çok büyüttüğümü düşüneneler mi var?
Eğer bu cümleleri okuyanlar arasında kendimi çok büyük gördüğümü düşünenler varsa eğer, yarın bir gün maazallah bu ülkenin başına bir haller gelirse, o gün tepkisizliklerinin vebalini hangi uyuşuk, umursamaz, nemelazımcı, bananeci tavırlarıyla ödeyeceklerini merak ediyorum.
***
Büyütmüyorum, abartmıyorum; göz göre göre her geçen gün vatan elden gidiyor! Hainler her geçen gün ihanetlerinin dozunu arıtıyor?
Kimi, ?Ahmet Türk?ün soyadı ?Türk? diye Türk mü olmuş oluyor?? diyerek ?psikolojik bölücülüğün? zirvelerinde gezinirken, bir diğeri ?Türk Ocakları misyonunu tamamladı. Artık kapatılsın. Türk Ocaklarının kapatılmasını savunmamın sebebi de şu: Ulus vurgusunu yapalım, millet vurgusunu yapalım, ulus devlet vurgusunu yapalım. Ama bu ?Türk? kelimesi etrafında bulunacak çözümlerin artık çözüm olmadığını bütün cumhuriyet tarihi boyunca tecrübe ederek öğrenmiş olmamız lazım? cümlelerini sarfetmekten çekinmiyor!
Bakar mısınız Allah aşkına aymazlığın, küstahlığın, hainliğin geldiği noktaya:
??bu ?Türk? kelimesi etrafında bulunacak çözümlerin artık çözüm olmadığını bütün cumhuriyet tarihi boyunca tecrübe ederek öğrenmiş olmamız lazım.?
Peki, çok kıymetli ?sosyolog(!)? beyefendi, Türk Ocakları?nı kapatmak yerine önce senin soyadından başlasak işe! 
Malum, senin soyadın, bir an önce kurtulmak istediği ?Türk? kavramını içermiyor mu?
Hem de ?Türköne? değil mi?
***
Yazıklar olsun!
Senin gibi hainleri yetiştirenlere, besleyenlere, yemleyenlere,  yallayanlara ve sana o kariyeri sağlayanlara yazıklar olsun!
***
Türk Ocakları ki, gerek Osmanlı Devletini çöküşten kurtarabilmek, gerekse çöküş sonrasında çok geçmeden yeni bir Türk devleti kurabilmek için kültürel, sanatsal, akademik alanlarda ve hepsinden öte fikir alanında mücadeleler vermiş, ideologlar yetiştirmiş, Türk Devletinin teorik çerçevesini çizmiş bir derneğin kapatılmasını istemek, kapatılması için mücadele vermek, hatta bunu da sırf içeriğinde ?Türk? kelimesi olduğu için istemek ihanet değil de nedir?
***
Türk Milletinin en büyük zaafı olan vatansever ve milliyetçi aydın yetiştirememe hastalığının en son göstergelerinden birisi olarak seni şiddetle kınıyorum!
Ve seni ?aydın? diye adlandıranları da kınıyorum!
Seni televizyonlarının, gazetelerinin, dergilerinin başköşelerine yerleştirenlerin amacının ne olduğunu bu milletin artık görmesi gerekir!
***
Ey bu millete nifak tohumları ekmeye çalışan ?karanlıklar?!
Merak etmeyin sizleri de aydınlatacak ?aydın? ordusunun çıkıp, Türk Milletini yeniden hak ettiği seviyeye çıkaracağı günler yakındır!
Gecenin de en karanlık saati gün ağarmaya en yakın olan saat değil midir?
  • Cuma 19.5 ° / 7.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22 ° / 7.5 ° Güneşli
  • Pazar 24.3 ° / 9.1 ° Güneşli