CÜNEYT TÜRKOĞLU


TRANSFER ŞART

İkinci devrenin ikinci maçında evimizde Derincespor’u ağırladık. Taraftarlarımızın neden olduğu saha olayları nedeniyle seyircisiz oynadığımız maç, oldukça ağır bir zeminde oynandı.


İkinci devrenin ikinci maçında evimizde Derincespor’u ağırladık. Taraftarlarımızın neden olduğu saha olayları nedeniyle seyircisiz oynadığımız maç, oldukça ağır bir zeminde oynandı.

 

Maça geçen haftadan farklı olarak Serkan ve Seyit ile başladık. Son haftalarda formsuz bir görüntü çizen Ali Kemal ve yeni transfer Ufukcan bu maçta yedekti.

 

Ağır zemine rağmen maça çok istekli ve iyi başladık. Maçın başlarında mutlak bir golü kaçırdık. Sonrasında da 2 pozisyondan faydalanamadık. İlk yarıda özellikle Reha, Yasin, Uğur ve Yunus Emre ile etkili olmaya çalıştık. Özellikle kendisinden çok şeyler beklediğimiz Uğur, maçın ilk yarısında ayrı bir arzulu oynadı.

 

Rakip ise bir pozisyondan yararlanamadı ve ilk yarı golsüz sona erdi. İlk yarıda hakemin bir penaltımızı es geçtiğini de atlamayalım. Hakem hatalarıyla en fazla uğraşan takımlardan biri de biziz maalesef.

 

İkinci yarıya sakatlanan Yasin’in yerine Ali Kemal ile başladık. Giderek ağırlaşan zeminde top yapmakta zorlandık. İkinci yarı daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Yasin’in çıkmasıyla ofansif anlamda zayıf kaldık. İlk yarıdaki etkili futbolla galibiyet hak ettiğimiz maçtan bir puanla ayrılmak zorunda kaldık.

 

Reha ve Uğur’un bu maçtaki performansları gayet iyiydi ama onların çabası da gol atmamıza yetmedi. Geçen haftaki yazımda da belirttiğim gibi gol atmakta zorlanan bir takımız. Buna sebep sadece forvet eksikliği diyemeyiz. Zira Reha da 2 maçtır fena performans sergilemiyor.

 

Transfer dönemi henüz bitmedi. Play-off hattıyla aramızda artık bir maçlık puan farkı kaldı. Eğer gerçekten hedefimiz play-off ise mutlaka her iki kanatta da oynayabilen, gol ve asist katkısı yapabilecek, kaliteli bir kanat oyuncusu almamız gerekiyor. Bugün bir kanat oyuncumuz  daha olsa ağır zeminde kanatlardan açacağımız ortalarla gol yollarında daha etkili olabilirdik. Yine transfer gerektiren yerlerden brisi de stoper mevkisi.  Stoperi yedekleyecek bir oyuncu almamız gerektiğini de söylemiştiK. Doğukan haftaya olmayacak, o bölgede de umarım haftaya zorlanmayız.

 

İlk 5’e büyük emek ve fedakarlıklarla geldik. Bu emeklerin heba olmasını istemiyorsak mutlaka transferler yapmalıyız. Çünkü bu kadro ile play-off’a kalırsak da zorlanabiliriz. Özellikle Erokspor play-off için en güçlü rakip gibi görünüyor ve onlar da kadrolarını ciddi anlamda güçlendirdiler. Bunun meyvesini de lider Fethiye’yi yenerek aldılar ve liderle aralarındaki farkı 6’ya indirdiler.

 

Haftaya yine play-off hedefleyen ekiplerden Edirnespor ile içeride oynayacağız. Bu sefer taraftarımız da takımımızın yanında olacak. Hedefsiz bir takım haline gelmek istemiyorsak Edirnespor’u mutlaka yenmeliyiz.

 

İddiamızı devam ettirecek bir maç olması dileğiyle…

 

  • Cuma 23.2 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 8.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.8 ° / 6.7 ° Güneşli