PUSULA YORUM


Sır gibi saklandı!

Sır gibi saklandı!


Başarılı çalışmaları ve operasyonlarıyla daima takdir ettiğimiz Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi yine başarılı bir operasyona imza attı.

Önceki yazımızda da belirttiğimiz gibi kılı kırk yaran ve işinde son derece titiz davranarak suç unsurlarının üzerine giden ve işinde başarılı olan Emniyet Müdürlüğü son operasyonla yine bir çürümenin önüne geçti. Tereyağından kıl çeker gibi şüpelileri adaletin önüne çıkarttı.

Buraya kadar diyeceğimiz bir şey yok. Bu çalışmalarını halkla paylaşmak ve halkın böylesi durumlarda uyanık olmalarını sağlamak adına çalışmaları Basın ile paylaşan Müdürlük son olayı nedense gizli tuttu. Öyle ki Emniyet bu hususta adeta ser verip sır vermedi.

Biz Pusula Gazetesi olarak yinede toplumun haber almasını temin adına ilk günden bu yana elimizden gelen çabayı göstererek edindiğimiz bilgiler ışığında olayı okuyucularımızla paylaşmaya çalıştık. Net bilgiler olmasa da toplumda tasvip görmeyen bu durumu kamuoyuna duyurduk.

Her konuda anlaştığımız ve anlaşmak durumunda olduğumuz Emniyetin bu konuda neden böyle davrandığını anlamadık ama yine de başarılı çalışmalarından dolayı Emniyet Müdürü Kartal?ın şahsında tüm teşkilat çalışanlarını kutluyoruz.

Buradan şunu da belirtmeden geçmek istemiyoruz. Çalışmalarının duyurulması ve bir anlamda olumlu çalışmalarının duyurulması veya toplumun aydınlatılmasının sağlamak amacıyla yapılan çalışmalarda bizleri davet eden Emniyet?in son olayda da bizleri bilgilendirmesini arzu ederdik. Buda bizim küçük bir sitemimiz olsun istedik?


  • Cumartesi 15.7 ° / 6.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 14.7 ° / 3.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 15.9 ° / 0.6 ° Güneşli