MURAT KARADAĞ


SAYGILI bir aday

SAYGILI bir aday


Kendisini yakinen tanımam, ama soyadından da anlaşılacağı üzere Saygılı bir kişiliğe sahip.

Oldu olacak derken nihayet Mehmet Saygılı resmen AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı oldu.

Aday adaylığı sürecinde kamuoyu ve temayül yoklamasından hatırı sayılır bir not almasa da parti kurmaylarının isteği ile adaylığı kesinleşti.

Yani kamuoyunda konuşulduğu gibi Atalay’ın “Benim adayım” diyerek lanse ettiği Mehmet Saygılı’nın adaylığı Başbakan tarafından ilan edildi.

Dünkü “Bize de bu yakışır” şeklinde attığımız manşet haberimizden de anlaşılacağı üzere Kırıkkale’nin özel bir şehir olduğu özel programda açıklanmasından anlaşıldı. Atalay’ın ağırlığı da burada hissedildi.

Özel program adeta Kırıkkale ŞOVUNA dönüştü. Atalay, Köksal, Can, Korkmaz ve Demir’in tam kadro hazır bulunduğu toplantının bazı partililer, iş adamları, esnaf ve diğer bazı çevrelerden çok sayıda Kırıkkaleli canlı tanığı oldu.

Programın sonunda önce büyük şehirlerin adayları açıklandıktan sonra sıra Kırıkkale’ye geldiğinde kürsüye önce mevcut başkan Veli Korkmaz davet edildi. Sonra Saygılı anons edilirken Kırıkkale’den bazı yatırımlar konusunda açıklamalar yapıldı.

Başbakan Mehmet Saygılı’nın ismini açıkladıktan sonra sağına Saygılı’yı, soluna Korkmaz’ı aldı. Seramoniye daha sonra Saygılı’nın yanında Atalay, Korkmaz’ın yanında Demir dahil oldu. Atalay’ın yanında Can, Demir’in en solunda da ise Köksal yer aldı.

Yani Başbakan Erdoğan’ın da muhtemelen bilgi sahibi olduğu Kırıkkale’de özellikle aday belirleme sürecinde Atalay, Can ve Demir arasında yaşanan gerginliğin bu resme de yansıdığı gözlerden kaçmadı. Atalay ve Demir’in elleri hiç birbirine değmedi.
Her neyse günlerdir merak edilen “AK Parti’nin adayı kim olacak?” sorusu biraz sıkıntılıda olsa cevabını buldu. Objektiflere yansıyan görüntüde olduğu gibi Atalay’ı biraz endişelendirse de Sayılı resmen Kırıkkale Belediye Başkan adayı oldu.

“Dost acı söyler ama doğru söyler” sözünden yola çıkacak olursak öncelikle bu sözlerimin bir dost niyetiyle söylenmiş olduğunun bilinmesini isterim. Saygılı’ya çıktığı bu yolda başarılar dilerim.

mahmut elidemir
7.12.2013 13:30:55
öncelikle teşekkür ederim. Saygılı adına Gerçekten kişiliği ile ilgili en ufak bir şüphe yok. memlekete böyle insanlar lazım. ancak Atalay füaktörü var

  • Salı 14.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 13.6 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 4.7 ° / 0.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu