ŞEYMANUR ÇALIŞKAN


Pusula´mız 13 Yaşında


Pusula Gazetesi yayın hayatına başladığı günden bu yana tarafsız, dürüst ve objektif tutum sergilemeye özen göstermiş, okuyucularını gerek şehir gerek ülke ve hatta dünya gündemi hakkında bilgi sahibi yapmak, dini-milli bayramlarımızı milletçe kutlamak ve vatandaşlarının sesini duyurmak adına gazetecilik etiğine uygun davranır nitelikte habercilik çalışmaları sunmaya büyük önem vermiştir.

Gazetemizin yayın ve habercilik hayatının 13. Kuruluş yıldönümüne adım attığımız bugünlerde, kurulduğu günden bu yana titizlik ve gayret sonucu kazanılan başarıların, gazetemizin maksadına uygun disiplinli çalışmaların, emeklerin karşılığını gitgide büyüyen bir okur kitlesiyle almış olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bilhassa günümüzde çeşitli sebeplerden dolayı toplumumuzun gazete, kitap, dergi okumaktan böylesine uzaklaştığı bir devirde yazılı yayın edebiyatına daha fazla ilgi göstermek toplumca sorumluluğumuz olmalıdır.

Pusula Gazetesi okurları için büyük bir özveriyle kalemini konuşturan, gerek milli bilincin diri tutulması gerekse de toplumumuzda yaşanan olumlu ya da olumsuz olayları topluma aksettiren ve dahi milletinin sesini duyurmak için kalem ve kâğıdı bir araç bilmiş gazetemiz yazarlarını, editörlerini, haber muhabirlerini, basım ve yayımda emeği geçen herkesi 13. Kuruluş yıldönümündeki başarısından dolayı tebrik ediyor ve devamını temenni ediyorum. Ayrıca Pusula Gazetesi´nin bugünlere ulaşmasında büyük rolü olan okurlarımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

  • Çarşamba 29.4 ° / 15.1 ° false
  • Perşembe 29.3 ° / 13.5 ° false
  • Cuma 27 ° / 10.3 ° Güneşli