MURAT KARADAĞ


Pusula 7 Yaşında

Pusula 7 Yaşında


Bizim meslekte klasik bir laf vardır ya...
?Bundan bilmem kaç yıl önce bir avuç? diye başlanır ?Bugünlere gelindi? diye biter..

Bu söz gazetelerin yayın hayatına başladığı tarih ile yayın hayatını sürdürdüğü zaman dilimini anlatmak adına kullanılan klasik bir sözdür..

Evet elinizdeki Pusula Gazetesi de bundan tam 6 yıl  önce bugün yazar-çizer, bu mesleğe gönül vermiş bir avuç insanın emeği ile yayın hayatına başladı..

Tam 6 yıl geçti.. Dile kolay kısıtlı imkânlara rağmen bu meşagatli yolda çizgisinden hiç sapmadan sağduyudan taviz vermeden bugünlere geldi..

Aslında 7 yıl çok fazla bir zaman dilimini içermiyor. Ama..Kırıkkale gibi bu alana pekte sıcak olmayan bir şehirde 7-10-20 yılı geride bırakmak hiçte kolay olmasa gerek. Pusula zoru başardı demek mümkün

Gerek yayın politikası, gerek haber kalitesi gerekse sayfa düzeniyle Kırıkkale?de ?En iyi gazete? dersek hiçte abartılı bir söz etmemiş oluruz.. ?Ben olduğum için? öyle denir ya işte öyle bir şey bu da..

Evet hep ileriye bakarak, bugünü değil yarını gözeterek bugün yayın hayatına girişinin 7?nci yılını kutladığımız Pusula ?Kırıkkale?nin Yerel Medyası? sloganı ile siz okuyucularına daha iyi bir gazete sunmak adına yayın hayatını sürdürecek..

Aslında gazetelerin ölmek gibi bir lüksü yoktur ya işte bu noktada gazeteler her gün yeni bir yüzle doğarlar ölürler ve ertesi gün yeniden yeni bir yüzle doğarlar. Kısacası gazeteler ölmezler. Pusula da bu anlaşışla her gün yeni bir yüzle doğarak daha uzun yıllar sizlerle buluşmaya devam edecek.

  • Salı 14.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 13.6 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 4.7 ° / 0.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu