CÜNEYT TÜRKOĞLU


PLAY-OFF İSTİYOR MUYUZ?

Son 2 deplasmanda aldığı 4 puanla tekrardan play-off yolunda avantaj elde eden takımımız evinde Karaköprü’yü ağırladı.


Reha’nın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadık. İkinci devre ise amatör kümede bile zor yenecek gollerden birisini kalemizde gördük. Auta doğru giden top kalecimizin de hatasıyla gol oldu. Yani pozisyon yokken gol yedik. İki tarafın da etkisiz olduğu maç 1-1 sona erdi.

Maç genelinde isteksiz, galibiyetten uzak bir futbol sergiledik. Sezonun en kötü futbollarından birisini oynadık. Ortada değerlendirebileceğimiz, analiz yapabileceğimiz bir futbol olmadı. Maç bitsin de gidelim havasındaydı herkes. Sonuca çok da şaşırmamamız gerekiyor.

Özellikle iç sahada aldığımız sonuçlara bakınca biz gerçekten play-off’a kalmak istiyor muyuz merak ediyorum.

 

Evet değerli futbolcu kardeşlerim, play-off istiyor musunuz?

Play-off oynamak isteyen takımın oyuncuları canını dişine takar, mücadeleyi bir an olsun bırakmaz. Bu kadar emek verilerek toplanan puanların heba olmasını istemez. Bugünkü rezalet futbolu daha önce Of maçında, Ağrı maçında ve diğer birçok maçta da gördük.  Bunun yanında canınız isteyince nasıl iyi futbol oynadığınızı da gördük. Sorun nedir? Niye oynamıyorsunuz, derdiniz nedir? Para deseniz yatıyor, imkan deseniz var ama bir şehrin hayallerini bitirmeye hakkınız yok.

Anlamakta da güçlük çekiyorum.  Bu takım çıksa hem siz maddi yönden ekstra primler elde edersiniz, hem de kariyeriniz için altın bir dokunuş olur. Oynamayacak futbolcu çıksın sebepleriyle beraber ben oynamayacağım desin, biz de boşuna ümit bağlamayalım. Helal para istiyorsanız helal futbol oynayın. Aldığınız paraların, size verilen desteklerin hakkını verin!

Evet değerli Nihat hocam, play-off istiyor muyuz?

Hocam sizinle sürekli de görüşüyorum. Sizi hep savundum, savunmaya da devam edeceğim. Şu noktada olmamız da büyük başarıdır ve emeğiniz fazladır. Fakat öyle ya da böyle iyi giden bir kadro vardı. Bu kadronun da en önemli işleyen parçalarından ikisi Seyit ve Yunus Emre’ydi. Bu oyuncular 2 haftadır yoklar. Sebebi Yunus Emre için oruçla alakalı olabilir ama madem futbolcu oruç tutacak, bırakın tutsun. Sahada da oynatın. Eğer performansı kötü olursa sonuna kadar hep beraber biz onları eleştirelim. Ramazan bitene kadar lig de bitecek. Seyit belki taktik gereği oynamıyor ama çok zorlanıyoruz o olmayınca. Bu iki oyuncudan faydalanmamak demek zaten play-off istemiyorum demektir. Özellikle Seyit bu senenin en önemli ve istikrarlı oyuncusuydu. Herkes yedek kalır, Seyit kalamaz hocam, kalmamalı. Çankaya maçında klasik 11’e dönmenizi umut ediyorum.

 

Evet sevgili taraftarlar, ya siz play-off istiyor musunuz?

Takımı canı gönülden destekleyen ufak bir grup taraftarlar hariç soruyorum bunu. Eleştiri desek  sonuna kadar herkes eleştiriye gelir  ama stada gel deyince gelen kimse yok. Gelenlerden de eleştirmeye değecek kadar destek yok.  Tribünleri dolduran yok, maddi olarak bilet alıp destek veren yok. Rakibe baskı desen zaten Başpınar’ın da etkisiyle o hiç olmadı.  Biz başta taraftarlar olarak bunları yapmazsak futbolcunun,  hocanın başkanın da önemi yok. Eğer bir kıvılcım olacaksa bu ilk taraftardan başlamalıydı. Taraftar gücünü göstermeli ki futbolcunun ayağı yere sağlam bassın. Taraftar gücünü göstermeli ki hoca hata yapmasın, başkan hata yapmasın. Taraftarın gücü yoksa kusura bakmayın da play-off da yok.

 

Haftaya cumartesi günü deplasmanda Çankaya ile oynayacağız. 2 hafta önce Çankaya’yı Fethiye’ye karşı izledim. Defansında çok boşluklar verip arkaya adam kaçıran, takım bütünlüğü olmayan, savruk bir takım. Normal koşullarda bırakın yenmeyi fark atmamız gereken bir takım. Eğer futbolcu kardeşlerimizin canı isterse, hocamız da klasik 11’e dönerse rahat galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Ama biz Kırıkkalesporluyuz, rahatın olduğu yerde Kırıkkalespor olmaz.

 

Çankaya maçında büyük ihtimalle olacağım. O maçta görüşmek ve iddiamızı devam ettirebilmek dileğiyle…

 

 

 

 

 

  • Cuma 19.5 ° / 7.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22 ° / 7.5 ° Güneşli
  • Pazar 24.3 ° / 9.1 ° Güneşli