ZAFERCAN ABACI


Kahramanlar Can Verir, Yurdu Yaşatmak İçin!


Hepimizin boğazının düğümlendiği, söylenecek onlarca şey varken susup kaldığı, onlarca eve ateş düştüğü anlardan birindeyiz. Yurdumuzun birliğini, beraberliğini sindiremeyen hainlerin kahpece saldırılarından biri sonucu İstanbul Maçka´da onlarca polisimiz ve vatandaşımız şehadet şerbeti içtiler. Yüzlerce vatandaşımız ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.


Bir hain terör saldırısı daha onlarca çocuğu yetim bıraktı. Hiç şüphemiz yok ki o yetimlerin gözyaşları bu zalimleri boğacaktır. Yapılan hiçbir oyuna bu millet gelmeyecek, birliğimizi beraberliğimizi bozmaya çalışanlar başaramayacaklar. Bu millet hiçbir haine fırsat vermeyecek. Bu hain ve kahpe oyundan kim besleniyorsa bu millet onlardan hesabını soracak. Bu millet bu zamana kadar hiçbir oyuna karşı diz çökmedi çökmeyecek.

Topunuz birleşip gelse de hiçbir zaman bu vatanı bölemeyeceksiniz!

Yüce Türk milletinin huzurunda bu hain saldırıyı yapan ve bunlardan beslenen kim varsa hesabını verecektir.

Cenab-ı Allah onlarca ailenin evine ateş düşürmenizi sizin yanınıza bırakmayacaktır.

Daha da güçleneceğiz daha da birlikte olacağız.

Daha da kenetleneceğiz.

Tüm dünya karşımızda olsa da her daim kutsal kitabımız Kur´an-ı Kerim´de buyrulduğu gibi "Allah sabredenlerle beraberdir!" diyerek yolumuza devam edeceğiz.

Yılmayacak ve yıkılmayacağız.

Tüm okurlarımın huzurunda bu haftaki yazımı bir şiirin dörtlüğüyle bitirmek istiyorum:

İnsan büyür beşikte 
Mezarda yatmak için 
Ve Kahramanlar can verir 
Yurdu yaşatmak için!

Bu hain terör saldırısını kınıyor tüm şehitlerimizin ailelerine Rabbim sabır vermesini diliyorum. Rabbim yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar nasip etsin. Milletimizin başı sağ olsun.

  • Perşembe 29.3 ° / 13.5 ° false
  • Cuma 27 ° / 10.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.1 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı