CÜNEYT TÜRKOĞLU


HELAL OLSUN!

Lig başlamadan ben dahil bütün taraftarlar gidilen yolun yanlış olduğunu defalarca belirtti. Atılan adımlar, transferler, yönetim anlayışı baştan aşağı yanlıştı. Taraftarı dikkate almayan yönetim ve hoca daha ilk maçtan çuvalladı.


Yıllardır bu takımın maçını izlerim. Fark yediğimiz maçlar da dahil olmak üzere bu kadar basiretsiz, ne yapacağını bilmeyen bir takımı daha önce izledim mi emin değilim. Rakibin kontrolünde olan maçta top nadir de olsa bizim oyunculara geldiğinde oyuncuların ne yapacağını bilememesi kadar acı bir şey yoktu. Yaş ortalaması 23 olan bir takım koşar, mücadele eder dedik ama maalesef koşmayı dahi beceremediler. 

Şansımız ligin başları olmasıydı. Bu rakiple 4-5 hafta sonra maç yapsak tarihi bir hezimetle ayrılabilirdik.

****

MUHASEBECİ BAŞKAN

Kulüp başkanımızın asıl görevi muhasebe. Yani hesaplamaları iyi bilen birisi. Kendisini şahsi işiyle eleştirmek de haddimize değil. Ama bu kadar hesap içinde olan başkana sormak istiyorum. Sayın başkan hesaplarınıza göre bu takım ilk devre bittiğinde kaç puan toplar? Çift haneleri görebilir miyiz?  İkinci devre demiyorum çünkü ikinci devreyi sizin de görebileceğinizi sanmıyorum. Bir de ligde kalmak için kaç puan yeterli?

****

FUAT BEY HOCA

Hocam merhabalar. Nasılsınız, keyifler nasıl? Kurduğunuz kadrodan, oynatamadığınız oyundan memnun musunuz? Çıkıp bir toplantı yaparak bu maçta neyi amaçladığınızı anlatır mısınız? Biz izlediğimiz kadarıyla bir amaç göremedik. Genç ve mücadeleci bir takım dediniz. Genç kısmını tutturdunuz, peki ya mücadele? Bir profesyonel takım hocalığının size uygun olduğunu düşünüyor musunuz? 

**** 

NE YAPILMALI?

İşin burası maalesef çok karışık. Transfer dönemi kapandı. İlk devre bitene kadar bu oyuncu grubuyla devam etmek zorundayız. Oyuncular kaç lira para alıyor bilmediğim için onları da şu an ağır eleştiremiyorum. Ama onlar da ellerine geçen bu fırsatı iyi değerlendirip ya “ben profesyonel oyuncuyum, bu işten paralar kazanacağım” diyecekler ya da amatör liglerde vasıfsız bir oyuncu olarak hayatlarını idame ettirecekler. 
Genel anlamda ne yapılması gerektiği ile alakalı şeyleri sonraki yazılarımda değineceğim.
Şimdi helallik zamanı.

 

***

Böyle bir yönetim oluşturduğunuz için,

Böyle bir hoca getirdiğiniz için,

Zenginlere forma ve kombine çıkardığınız için,

Kişisel menfaatler uğruna boy boy fotoğraflar çektirdiğiniz için,

Taraftarı hiçe saydığınız için,

Kaleye bir şut dahi atamadan maçı bitirecek takım kurduğunuz için,

Şehrin hayalleri ve gelecekleriyle oynadığınız için,

HELAL OLSUN!

  • Pazar 28.9 ° / 10.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 25 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.2 ° / 10.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu