CÜNEYT TÜRKOĞLU


HEDEF NETLEŞTİ

İkinci devrenin ilk maçında deplasmanda lider Fethiyespor ile karşılaştık.


İkinci devrenin ilk maçında deplasmanda lider Fethiyespor ile karşılaştık. Küçük olan şampiyonluk iddiamızı bu maçla ya tamamen bırakacaktık ya da bir umut devam ettirecektik. Maça yeni transferlerimiz Ufukcan ve Reha 11’de başladı. Ufukcan’ın orta saha oynadığı maçta Onur da sağ bekte görev aldı.

Maçın ilk yarım saatinde rakibe 5 net pozisyon verdik ama gol bulamadılar. Bir de haksız yere olduğu iddia edilen pozisyonda aleyhimize penaltı kararı verildi. Bunda da kalecimiz İlker penaltıyı kurtararak maç içinde kalmamızı sağladı.  Onur’un sağ bek, Ufukcan’ın da orta saha oynaması bu maç özelinde pek iyi olmadı, çünkü çok pozisyon verdik, maça tutunamadık.

Orta saha aksadığı için ikinci devreye Ufukcan- Serkan değişikliği ile başladık. Kontrollü oynasak da 67.dakikada Serhan’ın attığı gole engel olamadık ve maçı 1-0 kaybettik.

Fethiye evinde oynadığı tüm maçları kazanmıştı. Bizim için ufak olan şampiyonluk iddiasını bu maçta tamamen bitirmiş olduk. Üstüne grupta diğer oynanan maçlar da maalesef aleyhimize sonuçlandı.

Yine de bu mağlubiyetle moralleri bozmamız gerekiyor. Fethiye asıl rakibimiz değildi. Şimdi asıl hedef olan play-off yarışında ne yapacağımız çok önemli.

Önümüzdeki iki maçı üst üste içeride oynayacağız. Rakipler Derince ve Edirne. İki takım da play-off iddiası olan takımlar. Bu iki takıma karşı alacağımız sonuçlar bizim için belirleyici olacak. İki maçı 6 puanla kapatabilirsek iddiamızı güçlü bir şekilde devam ettirmiş olacağız. Olası puan kayıplarında ise iddiasız bir takım haline gelebiliriz.

Haftaya oynayacağımız Derince, çok önemli transferler yapmadı. Haftayı play-off yarışındaki rakibi Edirne’yi 1-0 yenerek geçtiler ve bu maçtaki kadrosu, ilk devrede oynayan 11’i ile aynı sayılırdı. Yeni transferlerini 11’de başlatmadılar.  Deplasmanda golsüz berabere kaldığımız Derince’yi bu sefer mutlaka yenmeliyiz. İkili averaj açısından da önemli olan bu maçta özellikle yeni forvet transferimiz  Reha’ya çok iş düşecek. Gol yollarındaki aksayan yaramıza deva olmasını umutla bekliyoruz.

Bu arada transfer sezonu da devam ediyor. Özellikle gol yollarında sıkıntımız olduğu aşikar. Yasin ve Ali Kemal’den her maç çok iyi performans alamayabiliriz. Her iki kanatta da oynayabilen ofansif bir kanat transferi mutlaka yapmalıyız.

Derince maçında takımımıza sonsuz başarılar dilerim…

  • Cumartesi 23.2 ° / 8.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.8 ° / 6.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.2 ° / 7.7 ° Güneşli