YUNUS PEHLİVANLI


Gel Seni Bi Öpüyüm

Gel Seni Bi Öpüyüm


       Bu yazının başlığını aslında – BANA ARTIK MESAJ ATMA—diye atacaktım.Sizi bilmem ama ben aday adayları tarafından, telefona gönderilen mesajlardan bıktım.Gına geldi derler ya, artık mesajlardan gına geldi.

       Bu günlerde hiç tanımadığınız biri, sizi yolda yada parkta çevirip öpmeye kalkarsa yada tek elinizi iki eliyle sıkıca kavrıyorsa bilin ki aday adayıdır.

       Bu günlerde, önceden tanıdığınız ama 5-6 senedir size hiç selam vermeyen birisi, sizin telefonunuza gün aşırı mesaj gönderiyorsa, bilin ki aday adayıdır.

        Birisi yüksek perdeden; –Kırıkkaleeemm ,hizzmet aşkııı,devv projeleeer-sahipsizzz Kırıkkaleee, falaaan filaann !!!- diye hamaset yapıyorsa bilin ki aday adayıdır.

         Tamam.Aday adayı kendini seçmenlere,kamuoyuna ve kendi parti tabanına anlatabilmek için her yolu deneyecek.Bununda yolu yazılı ve görsel medyadan,internetten,facebooktan,tivıtırdan vs. geçiyor.

Bunlara bir itirazım yok.

          Ancak.

Şu anda,şu parti yada bu partiden aday adayı olan,bazı tanıdığım bildiğim insanlar var.Onların bana her gün 2-3 defa mesaj göndermesini son derece yadırgıyorum.Yadırgamak kelimesi hafif kalıyor. Resmen (uyuz oluyorum).

          Eyyyyy sayın nokta nokta isimli aday adayı beyefendi !!!

Sen , bu memlekette 40-50-60 yıldır yaşayan birisi olarak, beni şahsen tanıyor musun??

Evet tanıyorsun ?

Ben seni tanıyor muyum ?

Evet tanıyorum  ?

O halde her gün 3 defa 5 defa bana niye mesaj atıyorsun kardeşim.Ben embesil miyim.Anladım sen aday adayısın.Bana günde 3-5 defa mesaj atana kadar, elin mi sakat,dilin mi yok ,yoksa benimle telefonda konuşmaya cesaretin mi yok ???

          Bana  mesaj atacak telefon numaramı bulabilmişsen, demek ki bana bu numaradan telefonda edebilirsin.

(Alooooo…)

Buyurun ben Yunus Pehlivanlı.

(Ben de aday adayı falan filan hazretleri)

Buyurun haşmetmaap hazretleri.

(Kardeşim ben şu partiden aday adayıyım.Büromda şu adreste.Gelip bir çayımı içerseniz memnun olurum.Sizinle sohbet edip istişare yapmak isterim.Uygun bir zamanınızda beklerim.Bana telefonda zaman ayırdığın için teşekkür eder saygılar sunarım…) 

demek çok mu zor ???

         Eğer ben seni, sen de beni tanımıyorsan tanışalım konuşalım.Aday adayının merkezdeki 70-80 bin seçmenle bire-bir görüşmesi elbette mümkün değil.

         Ancak bazı insanlara mesaj atmanızın çok bir anlamı yoktur.Ben sizi mesajlarınızdan tanıyamam.Tanıyamadığım aday adaylarını da anlatılması gereken platformlarda anlatamam.

         Haaa; (Beni zaten tanıyan tanıyor.Ben muhabbet olsun diye,siyasi çalışma yapıyor desinler diye, şu makamı ele geçirmek için,şu inşaatların ihalesini almada avantaj sağlamak için,maliye soruşturmalarına uğramamak için aday adayıyım.Onun için seni mesaj yağmuruna tutuyorum..) diyorsanız beni mesaj listenizden silin.Telefonumun şarjını bari bitirmeyin.

Not: Devamı yarın

ö.demir.
2.03.2015 09:27:23
Kıymetli ağbim yunus pehlivanlı bey yazınızı çok keyifle okudum kalemine sağlık diyor bu kez inşaallah artık siyasette şehrimizde bütün partilerimizin yeni yüzlere,yeni genç kardeşlerimize şans vermesini bekliyor ve geçmiş dönemlerde çok vaad edenlerin ama hiç bir şey yapamayanların meydanlardan halkın içinden ayrılmaları gerektiğine tüm kamuoyumuz gibi bende inanıyor,şehrimiz için bütün partilerimizin adaylarını belirlerken vizyonu olan genç kardeşlerimizin önünü açmaları gerektiğine inanıyor bütün adaylarımıza başarılar diliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum..

Hasan Ulusoy
2.03.2015 11:09:50
Kolay mı, bir entelektüel ile siyasetçinin aynı masada istişaresi kolay mı sence... Sen akıl dersin onlar kurnazlık der... Sen mantık dersin onlar duygu der... zor iş be ağam... selamımla

Yunus Pehlivanlı
2.03.2015 20:38:43
Hasan abi aleykümselam.Yorumun için teşekkür ederim.Ö Demir rumuzlu dostada teşekkür ediyorum

  • Cuma 23.2 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 23.2 ° / 8.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.8 ° / 6.7 ° Güneşli