MURAT KARADAĞ


Evet´mi, Hayır mı?


Şaka maka derken 16 Nisan geldi çattı. Bugün akşam sokaklar boşalacak. Yüksek volümlü müzik çalan araçlar garajlarına çekilecek

Yarın geleceğimizi ilgilendiren değişikliğe ?Evet´ veya ?Hayır´ demek için hep birlikte sandığa gideceğiz. Kaderimizi kendimiz oylayacağız.

Demokratik hakkımızı kullanacağız. Ülkemizin gerçekten kritik bir dönemden geçtiğini dikkate alarak ?Evet? veya ?Hayır´ demeliyiz

Geleceğimizi oylarken bin düşünüp bir karar vermeliyiz. Önyargıdan uzak, siyasal düşünmeden memleketimizin geleceği için karar vermeliyiz. 

Zira bu bu referandum geleceğimiz için belki de son şansımız olacak. Yani ülkemizin yol haritası vereceğimiz oya göre şekillenecek.

Bu noktada bizde bu ince ve hassas durumu göz önünde bulundurarak oyumuzu kullanmak zorundayız.

Öncelikle oyumuzu hangi yönde değil, hangi yönde vermeyeceğimizi belirlememiz gerekiyor.

Kararsızların oranında belli bir değişiklik görüyoruz. Yapay gündemlerin peşine takılanların sayısında bir azalmanın olduğu malum

Halk yapay gündem peşinden koşmaktan yorgun düşmüş durumda. Gerçek gündeme bir türlü dönmüyor, dönemiyor. Böyle giderse dönecek gibi de görünmüyor.

Önemli olan hangi tercih edilmesi değil ülkenin nereye gideceğidir. İşte bu nedenle bu referandum sıradan bir seçim değildir.

Onun için biz de oy tercihimizi kullanırken önce ülkemizin içinde bulunduğu durumu, sonra da gelecek belki de yüzyılların geleceğini göz önünde bulundurmalıyız.

Öncelikle tercih etmeyeceğimiz rengi belirleyerek hangi rengi tercih edeceğimizi düşünmeliyiz.

Oyumuzun renginin ne olacağını bilerek, hangi rengi tercih edeceğinizi şimdiden belirlemelisiniz

Çünkü ben tercih etmeyeceğim rengin nasıl olacağını biliyorum. Ya siz, oyunuzun rengini biliyor musunuz?

Efendim?

Anlamadım?

Evet, işte o söylediğiniz renge mührünüzü basın.

Şimdiden Hayırlı olsun!

  • Salı 14.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 13.6 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 4.7 ° / 0.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu