HABİLHAN PEHLİVANLI


EFSANE GERİ DÖNÜYOR

Ne kadar güzel bir zamana denk geldi, anlatamam… Mehmet (Altundağ) abimle tanışmamızın aşağı yukarı yıl dönümünde bu yazıyı kaleme almaktan büyük mutluluk duyuyorum.


EFSANE GERİ DÖNÜYOR

Ne kadar güzel bir zamana denk geldi, anlatamam…

Mehmet (Altundağ) abimle tanışmamızın aşağı yukarı yıl dönümünde bu yazıyı kaleme almaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Tarih 9 Ekim 2009… Lise yıllarımdan itibaren içinde bulunduğum basın sektörüne, 11 yıl aradan sonra bu kez İngilizce Öğretmeni olarak geri döndüğüm memleketim Kırıkkale’de, bu kez de yazılı basının içinde yer almak benim için büyük bir gurur ve mutluluk vesilesi olmuştur.

İnternet Gazeteciliğine adım attıktan sonra mümkün olduğunca internet sitemizin teknik işleriyle ve çoğu zaman da yayınla ilgili kısmıyla ilgilenmeye çalıştım. Birçok kaliteli kalemin Pusula Gazetesinde ve internet sitesinde yazılar kaleme almasına vesile oldum, olmaya da devam ediyorum. Hatta bir dönem amatörce de olsa ikinci gazetemizin sayfa düzenlemesine dahi el attım. Bu konudaki teknik desteklerinden dolayı da tasarımcı kardeşlerime çok teşekkür ederim.

Dünya ve ülke şartları sebebiyle yazılı basına uzunca bir süre ara verip gazetemizi internet sitemiz üzerinden sizlerle buluşturduktan sonra şimdi sizlerle yeniden basılı gazetemizle, efsanemizle, Pusula’mızla sizlerle birlikteyiz.

***

Doğruları kamuoyuyla buluşturan, tüm zorluklara göğüs gererek sizlere tarafsız gazeteciliğin anlamını sunan, cesur ve bilgili kalemlerin buluşma noktası Pusula Gazetesinde yazmaya başlayalı 12 yıl oldu.

Beni tanıyanlar iyi bilirler, her zaman istikrardan yana tavır gösteren bir kişiliğe sahibim. Doğru bildiğim yoldan dönmem, satılsam da yanında durduğum kişiyi asla satmam! Hele Mehmet Altundağ gibi bir adamla değil yol yürümek, kilometrelerce koşmak bile büyük mutluluk verir adama…

Dün öğretmen olarak da, bugün Milletvekili Danışmanı olarak da bu düşüncelerim, bu tavrım hiçbir zaman değişmedi. Belki artık Pusula için ayırabildiğim zaman, işim dolayısıyla çok daha kısıtlı ama dileğim o ki, Allah beni inandığım ve doğru bildiğim yoldan ayırmasın.

***

Bu vesileyle, basılı gazete olarak efsanemizi Pusula’mızı sizlerle yeniden buluşturan Pusula’nın değerli imtiyaz sahibi Mehmet Altundağ abime ve değerli kardeşim Yunus Emre Altundağ’a da sevgilerimi sunarım.

Allah, yollarını ve yolumuzu açık eylesin.

  • Perşembe 29.3 ° / 13.5 ° false
  • Cuma 27 ° / 10.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.1 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı