ZAFERCAN ABACI


Dön Abiciğim TL´ne Merak Etme Batmazsın!


?Borsada son günlerde Genius rekortmenlerine taş çıkartan dolar, ülkemiz ekonomisine bir darbe vurmaya çalışıyor. Bunu fırsat bilen yabancı sermayeleriyle dış güçler ülkemizi resmen göz göre göre Türkiye´mizi dizayn etmeye çalışıyor? demek çok amiyane bir tabir olmaz diyebilirim. 15 Temmuz´da bu ülkeye darbe yapmaya çalışan vatan hainlerini destekleyen dış etkenler şimdi de ülkemize ekonomik bir darbe yapmaya çalışıyorlar.

Ülkemizin birliğini nereden yok edebiliriz diye düşünenler şimdi de ekonomik yolları deniyor. Neden böyle bir dayatmaya mecbur kalalım aklım almıyor. Ticaretle uğraşan,  sermaye sahibi olan herkese naçizane çağrımdır: Dövizin mi var? Abi git altına çevir, Türk lirasına çevir, merak etme batmaz, aksine hem kendin hem ülke ekonomimizin güçlendirmek için bir hamle yapmış olursunuz. Yabancı paraya değer katmaktansa bozdurur kendi paramı güçlendiririm.

Milli değerlerimizin çerçevesinde devletler arasında yapılacak olan anlaşmalarımızda resti çekip ne Euro, ne Dolar, sadece Türk Lirası cinsinden yapmayı diretmeliyiz. Haydi, ırmağının akışına öldüğüm ülkem, şunlara gereken cevabı verelim. Euroları da, Dolarları da yerin dibine batsın. Ülkemiz ekonomisinin kalkınması için tüm kolları sıvayıp harekete geçme zamanıdır.

  • Pazar 14.7 ° / 3.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 15.9 ° / 0.6 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 3.1 ° Güneşli