PUSULA YORUM


Dedelioğlu´nun yaptığı siyasi nezaketsizlik değil de nedir?


İki hafta önce Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu´nun kızının düğünü vardı.

Her şeyden önce Allah mesut etsin, bir yastıkta kocatsın.

MERSAN´da yapılan düğün şatafatlı ve tahmin edeceğiniz üzere Kırıkkale protokolünü de bir araya toplayan anlı şanlı bir düğündü.

Düğünün her şeyi dört dörtlüktü, bir şey hariç:

- Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da düğünün konukları arasındaydı.

- Bunda şaşılacak ne var ki? Hem Belediye Başkanı olarak meslektaşlar. Hem Ali Dedelioğlu, Kırıkkale´nin bir ilçesinin belediye başkanıyken Mehmet Saygılı o ilin belediye başkanı. Hem ikisi de Ak Parti´den seçilmiş belediye başkanları?

- İyi ama Ahmet Sungur da düğünün konukları arasındaydı!

- Bunda da şaşılacak bir şey yok. Birincisi, Ali Dedelioğlu ile Ahmet Sungur çok samimi dostlar. İkincisi, ikisi de Ak Parti´nin belediye başkanları. Üçüncüsü, ikisi de Kırıkkale´nin iki ilçesinin belediye başkanları?

Gerçekten de buraya kadar hiçbir sıkıntı ya da mantıksızlık yok.

/resimler/2018-8/2/0055470536850.jpg

Lakin

Kırıkkale´de düzenlenen bir düğünde, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı dururken Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur´a nikâh kıydırır, nispet edercesine Mehmet Saygılı´ya da nikâh şahitliği yaptırırsanız işte bu garip karşılanır!

Sadece garip karşılansa iyi?

Altında bin bir tane ?mesaj? aranır!

- ?Kırıkkale´de belediye başkanları arasında kutuplaşma var diyorlardı. Hatta birçok belediye başkanı da Ahmet Sungur´un etrafında kümelenmiş vaziyette Mehmet Saygılı´ya karşı cephe alıyorlar diyorlardı. Bu dedikodular doğruymuş? demezler mi Ali Dedelioğlu?

- ?Ahmet Sungur´un uzunca bir süredir Kırıkkale Belediye Başkanlığı için aday adaylığı söz konusu ve bunu her platformda dillendiriyor. Bunu en iyi bilenlerden birisi de sizsiniz. Millete mesaj verircesine Kırıkkale Belediyesi sınırları içerisindeki bir nikâhı Ahmet Sungur´a kıydırarak ne demeye çalışıyorsunuz? diye sormazlar mı Ali Dedelioğlu?

- ?Bir ilin belediye başkanı dururken, hem de o ilin içerisindeki bir nikâhı, o ile bağlı bir ilçe belediye başkanına kıydırarak siyasi bir nezaketsizlik örneği sergilediniz? demezler mi Ali Dedelioğlu?

- ?Bu nezaketsizlik Balışeyh seçmeninin aklının bir köşesinde yer edip günü geldiğinde da hatırladın mı? diye sormazlar mı Ali Dedelioğlu?

- ?Bugün bu tür entrikalar çevirenler yarın bir gün daha yüksek bir yerlere gelirlerse, vay haline Kırıkkale´nin!!!? demezler mi Ali Dedelioğlu?

Haaa? Bir de, ?Mehmet Saygılı dururken siz bu nikâhı kıymakla de demek istediniz? diye sormazlar mı Ahmet Sungur???

  • Salı 14.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 13.6 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 4.7 ° / 0.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu