MURAT KARADAĞ


Çürük elmalar temizlenmeli

Çürük elmalar temizlenmeli



Bir deyim var ya hani ?Çürük elmalar temizlensin? diye. Çürümeyi önlemek adına söylenen bu sözü değişik alanlarda kullanmak mümkün?

Bu deyim, özellikle toplumda insanlar arasındaki çürümeyi önlemek adına sıkça kullanılır. Bugünlerde yine bir temizliğe şahit oluyoruz..

Geçmiş yıllarda olduğu gibi Emniyet yine önemli bir çalışmaya imza attı. Kılı kırk yardı, toplumda çürümeye yol açacak bir yolsuzluğu ortaya çıkarttı.

Dünkü Manşet Haberimizde bahsedildiği gibi Sağlık İl Müdürlüğünde uzunca bir zamandır devam ettiği iddia edilen bir yolsuzluğun failleri olduğu belirlenen bazı kişiler adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alındı..

2-3 yıldan bu yana devam ettiği öne sürülen çürümenin önüne geçildi. Toplumun çürümesine yol açacak çürük elmalar ayıklanıverdi. Özverili ve titiz bir çalışma sonucunda toplumun tamamının çürümesi önlendi..

Daha önceki yıllarda da bu tür yapılanmalara hep beraber şahit olduk. Ne var ki genelde sağduyulu bir yapıya sahip ilimizde bu tür yapılanmalara hiçbir dönemde müsaade edilmedi.

Bizde gazete olarak bu tür yapılanmaların karşısında olduğumuzu, dünkü haberimiz ile bir kez daha ortaya koyduk. Akşam saatlerinde edindiğimiz bilgiler doğrultusunda söz konusu kurumdaki gelişmelerden okuyucularımızı haberdar ettik.

Gazeteciliğin gereğini yerine getirdik. Bir takım düşüncelerle önyargılı davranmadan edindiğimiz bilgileri okuyucularımızla paylaştık. 

 


  • Salı 14.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 13.6 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 4.7 ° / 0.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu