HAKAN POLAT


Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan´ı anlamak!..


Türk milletinin dehası en unutulmaz, en karanlık anlarda büyük kurtarıcı evlatlarını çıkarma imkânına sahiptir.

?´Türk milletinin Gurur ve Şuuru / İslam Ahlak ve Fazileti ?´diyerek mensubu olmaktan kıvanç duyduğumuz Türk milletinin ancak İslam inancı ile donanarak varlığını sürdürebileceği gerçeğini ortaya koyan Cumhurbaşkanımızın öğretileri dikkatle incelendiğinde, fikirlerinin homojen bir yapıda olduğu görülmektedir.

Düşüncesinin hiçbir noktasında yabancı unsurlara atıfta bulunmamak ta, referansı daime ve tamamıyla Türk milletinin şuuru ve İslamiyet dairesi içerisinde olmaktadır. Bu sebeple R.Tayyip ERDOĞAN´I anlamak için Türk ve İslam kültürünü iyi özümsemek lazımdır. Türk milletini ve İslamiyet´i tanımayan, ERDOĞAN´I tanımaz; onu anlamaz.

Tabii bu arada takdir edilmeli ki, Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´I anlatmak, vizyon ve misyonunu dillendirmek başlı başına bilimsel bir uğraş gerektirir.

Siyasette olduğu sürece içerisindeki bütün varlığını, hizmet ve çalışma azmini Türk milletinin davasına adayan bu vefalı ve fedakâr insanın sistemleştirdiği ve aksiyon haline getirdiği fikirler, bu gün sadece Türk milletinin değil, başta İslam ülkeleri olmak üzere emperyalizmin tehdidi altındaki bütün mazlum milletlerin kurtuluş mücadelesindeki yolunu açık tutmaktadır.

Emperyalistlere karşı mücadele etmek için başka bir emperyalistin kanatları altına sığınmadan, tamamen kendi öz gücüne güvenmek gerektiğini, emperyalizme karşı onurlu bir duruşun, onurlu bir tavır alışın ancak böyle mümkün olacağını ortaya koyan Cumhurbaşkanı ERDOĞAN, ?2023 Yeni Türkiye´si yürüyüşü, Türk milletinin var oluşu, Egemenliğin kayıtsız şartsız millette oluşunun yürüyüşüdür. 

Bu yürüyüş, Türk Milletinin varlığına iman etmiş ve onu gelebilecek her türlü tehlike karşısında çelik zırh gibi koruyacak inançlı ve imanlı vatan, millet- bayrak severlerin yürüyüşüdür.

Bu yürüyüş, Türk milletini her yandan kuşatan güçlere karşı soylu bir başkaldırışın yürüyüşüdür.

Bu yürüyüş, Haçlı Siyonist- emperyalizminin ve onların iş birlikçilerinin Türk milleti üzerindeki oyunlarına geçit vermemeye ant içenlerin yürüyüşüdür.

Bu yürüyüş, bu ülkeyi karşılıksız seven ve Türk milletini tarih sahnesinde yaşatmak için her fedakârlığı yapan ve yapmaya hazır olan aziz milletimizin yürüyüşüdür.

Bu yürüyüş, ?´Buluşma yerimiz ne doğudur, ne batıdır, ne kuzeydir, ne güneydi. Buluşma yerimiz Türk milletinin kafası, kalbi, Türk´ün cevheri aslidir. Bu asil cevherden yayılan ışık huzmeleri Anadolu´dan parlayıp, bütün insanlığı aydınlatacaktır.´´ Parolası ile´´ Durmak Yok Yola Devam´´diyenlerin yürüyüşüdür.

Bu yürüyüş, Türk´ün istiklali ve istikbali için yemin edenlerin yürüyüşüdür.

Bu yürüyüş, statüko, vesayet, darbe zihniyetli lağımlaşan düşünceleri taşıyanlara korku verenlerin yürüyüşüdür.

Bu yürüyüş, Anadolu´nun bağrından bir güneş gibi doğan Cumhurbaşkanı R. Tayyip ERDOĞAN´IN vakarlı dik duruşu ile özdeşleşmiş vatan, millet- bayrak sevgisin şuuru ile ülkemize yayılan hizmet ve kalkınmanın yürüyüşüdür.

  • Salı 24.9 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.4 ° / 10.5 ° false
  • Perşembe 25.7 ° / 13.5 ° Güneşli