ÖZNUR ÖZDER BAZ


Bu yolculuk nereye?

Bu yolculuk nereye?


Allah`ım bana akıl ve sabır ver. Son günlerde yaşadıklarımızı gerçekten içler acısı olarak görüyorum.
VİCDAN İSTİYORUM. VİCDAN!
Yeter ayıp olmuyor mu?
 Şu yaşadığımız topraklarda Mehmet Akif`in İstiklal Marşında belirttiği gibi
Bastığın yerleri `toprak` diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı
Şu yaşananlara akıl sır erdiremediğim, kendi kendime sinirlendiğim hatta  yazarken de çekindiğim anlar olmuyor değil. Aman Öznur aman yazdıklarına dikkat et diyorum. Bu ülkede suç ve suçlu kavramı değişti nasıl olsa suçlular en üst makamlarda cirit atıyor, senin küçük bir köşen var elinden alırlar birde suçlu ilan ederler diyorum.
Son bir haftadır haber izlemiyorum. Boykot ediyorum.
Hani nerde bu ülkenin yasaları?
Biri de çıkıp demiyor ki kaçakçı ne zaman ticaret yapar hale geldi?
İyi o zaman hırsızın anlamı değişti. Evinize  hırsız girerse polisi aramayın  ararsanız da ihtiyaç sahibi ticaret için , mal bulmaya gelmiş yazık dersiniz olur mu?
Bu ülkede bir Türk düşmanlığı başladı başlamasına da?
Alimler, ilim sahibi dediğimiz insanların hepsi olmuş bir kaçakçı savunucusu. Valla kusura bakmayın gördüklerimi, dinlediklerimi söylüyorum. Diyorum ya kaçakçılığın anlamını değiştirmişler.Ticaret olmuş. Haberimiz oldu.
Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan 21 yaşına gelmiş erkeklerin vatani görevini yapmak için ana ocağından,kucağından ayrılıp asker ocağına gitmesi şandır şereftir.(bedellileri saymıyorum ve diyorum ki; bir bu ülkenin vatanın evladı olarak bir ihtiyaç olursa bende varım.) Vatanın doğusunda, batısında, her yerinde sınırlarda güvenliği sağlayan Mehmetçiğe pusuyu kuracaksın, hainliği yapıp sonrada hak özgürlük isteyeceksin. Eee tabi istersin .
Bundan belki 20, belki 30 yıl önce Amerikan emperyalizmine karşı gelen üniversite öğrencileri onların oyuncakları olmuş, yapılanlar karşısında eğiliyorlar.İlim yuvaları ideoloji yuvalarına dönüşüyor. Kimse terör dursun falan istemiyor son bir haftadır sözde soykırım unutuldu. Daha neler unutturulacak hak getire?
Bu ülkenin vatandaşları, halkları insan ayırt etmiş olsaydı, Van depremine emsali görülmemiş yardım kampanyaları düzenlenmezdi. Kütahya`da aynı deprem oldu belki bazılarımız duymadı. Eee ne yapsın Kütahya halkı ayaklansın mı?
Her şeyi devletten bekleyen irtica sahibi, vatan toprak sevgisi olmayan halka Yaradan mülâhaza eylesin. Bakın demiyorum ki kürt halkı. Bu topraklara ihanette bulunmayan, seven kürt halkının da olduğuna inanıyorum. Bu ayrımı yapmak şart. İnsanları genel olarak suçlamak da bir suç.
Öfke insanı yer bitirir. Öfke sahibi olmadan vatanına sahip çık her kim olursan..


HAFTANIN KİTABI :    AŞKIN GÖZYAŞLARI-  SİNAN YAĞMUR   
HAFTANIN  SÖZÜ:     İNSAN VATANINI SEVER, ÇÜNKÜ HÜRRİYETİ, RAHATI, HAKKI VATAN SAYESİNDE KAİMDİR.
      NAMIK KEMAL

  • Perşembe 29.3 ° / 13.5 ° false
  • Cuma 27 ° / 10.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.1 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı