CÜNEYT TÜRKOĞLU


BU TAKIMA İNANALIM

Geçen hafta evimizde aldığımız mağlubiyet sonrası birçok taraftarımız ümitsizliğe kapılmıştı. Ben ise ümitsizliğin aksine maç sonrası yazımda özellikle ikinci yarıdaki futbolun gelecek adına ümit verici olduğunu vurgulamıştım.


Bu hafta ligin yeni ekiplerinden Bulvarspor’a konuk olduk. Onlar da ligin ilk maçını deplasmanda Ayvalıkgücü’ne karşı 3-2 kaybetmişti.

Maça Kestel maçından farklı olarak 4 oyuncu ile başladık. Geçen haftanın düşük puanlılarından Serkan, Özenç, Yunus Emre ve Oğuzhan yoktu. Yerlerinde ise Buğra, Barış, Uğur ve Kerem oynadı.

Maçın henüz başlarında gol yememize rağmen oyun disiplininden kopmadık ve 8 dakika sonra büyük umut beslediğim Talha ile gollerine karşılık verdik. İkinci yarıda ise yine disiplinli, ne yaptığını bilen ve mücadeleci bir oyun sergileyen ekibimiz maçın sonlarında Taner’in frikikten attığı muhteşem golle galip gelmesini bildi.

****************

Genel değerlendirmeden önce kaleci ve forvetimize özellikle değinmek istiyorum.

Kalemizde Galatasaray altyapısından yetişen Kerem vardı. Hazırlık maçında da iyi performans sergilediği söylenen Kerem, maç sonlarında kurtardığı penaltı ile galibiyetin mimarlarından oldu. Henüz 19 yaşında olan Kerem’in performansını böyle artırarak devam etmesini umut ediyoruz.

Forvet oyuncumuz Taner, ilginç ve dikkatle izlenmesi gereken birisi. Youtube’da kendisini arattığınızda genelde geçmişte halı sahada attığı golleri görebiliriz. Onun dışında Çiğli’de attığı golleri de izledim. Göze hitap eden zor ve güzel gollere imza atmış. Futbola Karşıyaka Soğukkuyu’da başlayan Taner, ilk profesyonel deneyimini bizimle yaşıyor. 2 haftada attığı 2 muhteşem golle teknik ekibe de “Ben 11 oyuncusuyum” izlenimi veriyor. Geçen hafta yazımda Cihad ile Taner beraber oynarsa hücum çeşitliliğimizin daha fazla olabileceğini yazmıştım. Özellikle iç saha maçlarında bu ikiliyi umarım beraber görebiliriz.

****************

Kırıkkalespor’umuz grubun en genç 6. takımı durumunda. Bu genç takım, tecrübesizliğini iyi mücadele ederek, hırsıyla ve inancıyla aşmaya çalışıyor. Bu mücadeleyi sahada gördüğümüz sürece alınan puan kayıplarının da görmezden gelebiliriz.  Zaten bu mücadele böyle devam ettikçe futbolun meyvelerini de almaya devam edeceğiz. Biz bu takıma inanalım ve her daim desteklemeye devam edelim.

Bizlere düşen en büyük görev gelecek hafta evimizde oynayacağımız Eynesil maçında son düdüğe kadar takımı ısrarla desteklemek olacaktır. Gol de yesek, hata da yapsalar mücadele olduğu sürece sabretmeliyiz. Ayrıca hafta içi kupada Hacettepe ile de oynayacağız. Özellikle forma giyemeyen oyuncularımız da kupa sayesinde form bulabilirler. O maçları da şu an için önemseyerek oynamamız gerekiyor.

Hem Hacettepe, hem de Eynesil maçında takımımıza başarılar dilerim…

 

  • Perşembe 29.3 ° / 13.5 ° false
  • Cuma 27 ° / 10.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 26.1 ° / 9.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı