HABİLHAN PEHLİVANLI


Belediyeye kadın eli değse fena mı olur?


Seçildiği günden beri alışılmışın dışında bir belediyecilik çizgisi ortaya koyan Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı, kendisi başta olmak üzere, belediyenin üst yönetiminde oluşturduğu kadronun halkla olan sıcak ilişkileriyle de akıllardan silinmeyecek bir belediye başkanı profili çizdi ve çizmeye devam ediyor?

Gerek halk günü toplantılarında gerekse bireysel müracaatlarda vatandaşı karşılayan güler yüzlü başkan, başkan yardımcıları, özel kalem ve birim müdürleri ?Mehmet Saygılı Başkanlığının? Kırıkkale Belediyesine katmış olduğu en önemli değerlerden birisidir, belki de en önemlisidir?

Birilerinin, ?Hizmet mi ediyor sanki??, ?Kırıkkale´ye ne yapıyor ki sanki?? dediği Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın 30 Mart 2014´ten beri Kırıkkale Belediyesi için yaptığı en önemli hizmet, asla aksamayan personel maaşları, Kırıkkale halkı için yaptığı en önemli hizmet de halkın sorunlarına güler yüzlü bir yaklaşımla çözümler üretmektir.

Tabi bütün bunların yanında Kırıkkale´nin güzelleştirilmesi için yapılan çalışmaları da unutmamak gerek; parklar, yürüyüş yolları, çiçeklerle süslenen cadde ve sokaklar ve tabi ki Kırıkkale Evleri?

Ve şundan eminim ki, çok daha güzel işler olacak Kırıkkale´de?

Tabi birileri çomak sokmazlarsa!!!

***

Kırıkkale Belediyesi, tüm bu güzel çalışmaları yapadursun,

Yıllardır hayalim, Kırıkkale Belediyesine kadın eli değmesidir?

Geçtiğimiz günlerde aldığım bir duyuma göre Belediye Başkan Yardımcılarımızdan birisinin süresi Temmuz ayında doluyor?

Temmuz ayından sonra Mehmet Saygılı profilindeki bir Belediye Başkanının yapmış olduğu tüm bu güzel çalışmalara bir de kadın bakış açısı getirecek, onu Kırıkkale için yapacağı yeni çalışmalarda ?kadın bakış açısıyla? destekleyecek bir ?Kadın Belediye Başkan Yardımcısıyla? çalışmak isteyebileceğini düşünüyor ve böyle bir şeyin Kırıkkale gündemine gelmesi gerektiğine inanıyorum?

Ve tüm bu hayalin sahibi bir Kırıkkale sevdalısı olarak, yıllardır birçok verimli çalışmanın içinde bulunan, hâlihazırda da Belediye Meclisi içerisinde çok ciddi sorumluluklar alabilen bir ?Kadın Meclis Üyesinin? Başkanımız tarafından değerlendirilmeye alınacağını düşünüyorum.

Elbette karar Başkanımızın?

Sayın Başkanımız da bilir ki, Kırıkkale için güzel olan, doğru olan, Kırıkkale´nin hayrına olan ve olabilecek her işte varım ve var olmaya da devam edeceğim?

 

 

Habilhan Pehlivanlı
7.04.2017 00:05:29
Keşke sizin de benim kadar medeni cesaretiniz olsa da GERÇEK İSMİNİZ, GERÇEK MAIL ADRESİNİZ´le delikanlıca bu yorumu yazabilseydiniz... O zaman sizin kaleminizden dökülen "YAĞ ÇEKMEK" ifadesinin anlamını düşünebilirdim... Sizin yağ çekmek diye tabir ettiğiniz şey benim gördüklerim ve bakış açımdır... Bakın adım, mail adresim ve fotoğrafım ayan beyan ortada... Ya sizin??? Haaa bir de, benim hiçbir kadın akrabam şu anda BELEDİYE MECLİS ÜYESİ değil... Keşke olsaydı ve liyakati de buna uygun olsaydı gururla onu da yazardım!!!

  • Cuma 19.5 ° / 7.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22 ° / 7.5 ° Güneşli
  • Pazar 24.3 ° / 9.1 ° Güneşli