OSMAN ÖCAL


Atı Alan Üsküdar?ı Geçerken(1)

Atı Alan Üsküdar?ı Geçerken(1)


Bir kez daha felç edilmek istenen bir beden, sağlam kalan damarlarla bedeni ayakta tutmaya çalışan ve bazıları baskı altında tutulan birbirinden bağımsız organlar; bu organlardan birisinde birbiri ile kavgalı beş parmak. Diğer organlarda olduğu gibi bu organı da etkisiz kılmaya çalışan başka eller?
Aynı damardan beslenen beş parmağın tek yumruk haline gelmesinin kaçınılmaz olmasına rağmen kendi büklümleri ile uğraşıp durmaları / uğraştırılıp durdurulmaları önce organa sonra bedene verilen zararın telafisini olanaksız hale getirmektedir ki tehlikelerin en büyüğüdür.
Mensubu olduğu beyinden emir alan bir elin aslında çok sesi çıkar yeter ki parmaklar uyumlu hareket etsinler, beslendiği kanın kaynağının farkına varsınlar. O kan ki bütün bir bedeni beslerken aynı zamanda ruhun huzurunu da sağlayan en önemli etmenlerden birisidir. O kan ki bütün organları aynı noktaya odaklayarak sağlıklı bir bedenin oluşumunu sağlayacak yegâne güçtür. 
Beş parmak tek yumruk olamazken bütün bir bedenin kaynağının gücü ile dirilip tek vücut işlevi görmesi olası değildir.
Zaman ve uzaktan kumandayla emir eri haline getirilerek güçlendirilmiş mikroplar parmaklar arasındaki bağı yok etmeye çalışırken aynı zamanda da özünü oluşturan değerleri bir bir ezme yarışına girmiş adeta öldürme noktasına odaklanmış; epey bir mesafe de kat ederek başarıya ulaşmış olma gibi bir havayı teneffüs etmektedir.
Ölüm döşeğinden kalkıp sıkı bir yumruk olup özünü yaralayan güçlerin başına inme zamanı gelip geçmektedir. Her parmağın kendi başına sürdürdüğü mücadele yeterli gelmemekte hatta zaman zamanda rakiplerine pas vermektedir.
Tarih kanlı veya kansız güçler arası mücadelelerin tarihidir. Zaman ise sınırlarla oynayan kan emicilerin zamanıdır; zaman çoğunluğun açlıkla imtihan edildiği, mankurtlaştırılmış kölelerin emeğinin sömürüldüğü, beyinlerin yalan ile yıkandığı, sağlam kalan beyinlerin haczedildiği zamandır. 
Zaman dalkavukluğun, yalakalığın en dik yokuşları tırmandığı; rahatlıkla kalelerin bir bir düşürüldüğü kutsalların ayaklar altına paspas edildiği zamandır. 
Zaman bir el?in kanser uruna bulaştırılıp, kanser mikroplarının beslenip semizleştirilerek bütün damarlarının işlevsiz hale getirilmeye çalışıldığı zamandır.
Hükümran kılığına bürünenler en adi oyunları oynayarak emellerine bir bir erişirken rahat döşek derin uykuyu tavsiye ve tasvip edenler günahlarını artırma çabasını gütmektedirler. Bilinçli veya bilinçsiz bunların ekmeğine yağ sürenler bu günahtan kendilerine ne kadar pay düşeceğinin hesabını yapma telaşındadırlar.
Yıpranmış diye kesilen her damar bir öç alma mantığı içerisinde çöpe atılmaya çalışılırken çıkarılan sivrisinek vızıltıları kendi bataklığında boğulmaktadır.
İhanetin teşekkür belgeleriyle ödüllendirilerek hudutlar dahi tehdit edilirken aynı kandan beslenen her parmağın kendi başına hareket ederek açılan yaraların büyümesine destek sağlama gibi bir lükse sahip olmaları düşünülemez. Bedenin tekrar sağlığına kavuşması her parçanın beslendiği kanın hakkını vermesiyle mümkündür. O kan, içerisine sızan bütün mikropları bir bir temizleme gücüne sahip iken içerisine yeni mikroplar sızdırılıyor ise ortada bir sorun var demektir. Yarası açık kalan parmağın yumruğun oluşumunda görev alması mümkün olmadığı gibi organın ve bedenin sağlıklı olmasını da etkileyecektir.
  • Çarşamba 29.4 ° / 15.1 ° false
  • Perşembe 29.3 ° / 13.5 ° false
  • Cuma 27 ° / 10.3 ° Güneşli